Nanoil Charcoal & White Clay anmeldelse av den perfekte hårmasken. Fantastisk effekt!

Postet i: Kosmetikk

Vi har allerede sett både ansiktsmasker og tannpastaer beriket med aktivert kull. Nå er det på tide å teste ut kullberikede hårprodukter. Tro det eller ei, avgifting gjennom rengjøring er hemmeligheten bak et sunt og vakkert hår. Uten det ekstra talget, urenhetene og produktrestene vil lokkene se bedre og sunnere ut. Det er derfor du bør la håret ditt hvile en gang i uken og avgifte det ved å bruke en kullmaske fra Nanoil: den renser og forbedrer utseendet og «kvaliteten» på håret ditt. I tillegg er den full av overraskelser. Hvilke? Fortsett å lese!

Jeg kjøpte min egen Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask på nett, og den ankom ganske fort. Den var pakket både pent og forsiktig (de får virkelig ekstra poeng for det). Du merker at produsenten bryr seg om kunden og produktene. Det aktiverte kullet er kombinert med en kostbar type kosmetisk leire – hvit leire, som passer selv for sensitiv hud. Jeg vil fortelle deg kort om fordelene til begge ingrediensene, men om du kjenner til disse kan du gjerne hoppe over neste avsnitt. 🙂

EFFEKTEN AKTIVERT KULL HAR PÅ HÅRET

Dette er et kraftfullt rensende stoff: fjerner talg og giftstoffer, frisker opp og øker volum. Kullet i Nanoilmasken fjerner skitt, døde hudceller og produktrester fra hodebunnen. Resultatet er rene og friske hårstrå som absorberer all næring de får.

EFFEKTEN HVIT LEIRE HAR PÅ HÅRET

Dette er en revitaliserende og nærende booster: hjelper hodebunnen med å avgiftes og tilfører næring, siden den inneholder både makro- og mikroelementer som er livsviktige for håret. Denne Nanoilmasken inneholder kalsium, magnesium, kalium, fosfor, jern, sink, selen og kobber. Alt ender opp dypt inne i hårstrukturene dine, mens det aktiverte kullet forbedrer «leveringskvaliteten» for all næringen.

HVA SLAGS HÅRTYPER ER NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY MASK LAGET FOR?

Denne masken passer for alle hårtyper. Den vil mest sannsynlig bli en favoritt om håret ditt er tykt og lett blir oljete eller flatt. Jeg observerte at håret mitt ble mer voluminøst, skinnende og sunt etter kun et bruk. Tro meg, uansett hvilken hårtype du har trenger du en skikkelig rensing en gang iblant.

HVA ER NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK LAGET AV?

Selvfølgelig finner du riktige mengder av hvit leire og aktivert kull – som er hovedingrediensene i masken. De absorberer urenhetene og balanserer talgproduksjonen, renser, nærer og beroliger hodebunnen. I tillegg til leiren og kullet inneholder masken også:

 • Vitaminer (A, E) – fortryllende vitaminer for håret som styrker, motvirker hårtap og forbedrer allmenntilstanden på håret.
 • Pantenol – reparerer håret og gjør glansen mer intens.
 • Alger – tilfører fuktighet, reparerer og beskytter mot skader, giftstoffet og frie radikaler.
 • Hydrolysert sericin – gjør håret mye mykere og penere.

NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK: BRUK

Jeg bruker Nanoil Charcoal & White Clay mask hver 2 eller 3 dag etter sjampoen. Jeg har hatt den i en måned og tørr å si at håret mitt er blitt gjenopplivet: ikke noe mer oljete hodebunn, håret er lettere å frisere og ser ikke stråaktig ut lenger, det er også fuktig og mykt.

Påføringen er lett som en plett: Jeg smører en liten porsjon av masken på håret og vasker ut produktet etter 10 minutter.

NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK: RESULTATER

Rent, friskt og vakkert hår – det er effekten du får med en gang. Hårlokkene er enkle å frisere og får en volumboost. Som en profesjonell maske, gir den deg enda flere fordeler. Ved å bruke den regelmessig vil du merke at masken:

 • styrker og reparerer selv svært skadet hår.
 • renser hodebunnen og håret der sjampoen ikke når fram.
 • motvirker aldringsprosessen med antioksidantegenskaper, holder håret sunt og vakkert.
 • har antiseptisk og antiallergen effekt, reduserer kløe og roer ned irritasjoner.
 • gjør håret voluminøst og motstandsdyktig.
 • hjelper med å fjerne problemer som flassing eller oljete hår.
 • temmer og glatter ut for å få håret til å se fantastisk ut.
 • mykner opp, tilfører glans, fuktighet og næring og hjelper håret med å reparere seg.

NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK: TILGJENGELIGHET

Nanoil-masken beriket med kull og hvit leire finnes på Nanoil sine nettsider. Gå til www.nanoil.no og se over andre perfekte produkter, inkludert naturlige, sertifiserte organiske oljer. Vær stolt av det flotte håret ditt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gjør-det-selv Hårmasker – Kjøkkenlaboratorium for Sunne Hårstrå
Gjør-det-selv: De 10 beste Hjemmelagde Hårbalsamene