God Mascara? Ingen problem! Sjekk ut rangeringen av de beste mascaraene på skjønnhetsmarkedet!

Postet i: Kosmetikk | Øyne | Sminke

Damer, er dere klare til å løse alle deres vippeproblemer? I så fall, sørg for å lese videre!

Jeg vet at mascara forårsaker mange problemer når det gjelder å velge en god en. Jeg har også erfart dette. Hver gang var det noe med mascaraen jeg valgte som ikke passet meg. Oftest dreide problemet seg om:

  • holdbarheten på produktet som begynte å smitte bare noen få timer etter påføringen;
  • børsten som jeg ikke kunne håndtere fritt;
  • effektiviteten, når selv etter påføring av flere lag mascara kunne jeg fortsatt ikke oppnå tilfredsstillende resultater;
  • smudging ved eksponering for litt høyere temperaturer.

Gjennom årene lærte jeg at jeg alltid streber etter perfeksjon i sminken min. Jeg var lei av klissete og stive vipper dekket av klumper. Derfor, hvis du har et lignende problem, ville jeg gi deg en flott løsning!

Sjekk ut de fire beste mascaraene som kan sikre de beste resultatene og hjelpe deg med å oppnå sminkelaget perfeksjon!

Min rangering av de beste mascaraene tilgjengelig på markedet!

Når jeg valgte de beste mascaraene på markedet, bestemte jeg meg for å teste hvert produkt på meg selv. På denne måten visste jeg at jeg kunne presentere deg med de mest objektive konklusjonene og gjøre det lettere for deg å ta den endelige beslutningen.

1. Nanolash mascara

Jeg vil starte min produktoppsummering med en mascara som, for meg, er bare perfekt. Vi snakker om Nanolash mascara. Damer, jeg har ikke opplevd slik førsteklasses kvalitet med noen annen mascara. Først vil jeg fortelle deg om børsten som følger med denne mascaraen. Den er perfekt formet og laget av høykvalitets silikon. Takket være det kan du enkelt nå selv de korteste vippene i øyekrokene.

En annen fordel er variasjonen. Visste du at Nanolash mascaraen kommer i to versjoner? Vel, du kan velge mellom:

På denne måten kan du matche produktet perfekt til dine behov. Jeg vil også påpeke at Nanolash mascaraen har over gjennomsnittlig holdbarhet. Du trenger ikke å bekymre deg for «pandaøyne-effekten» Den smitter ikke på en regnfull dag. Du trenger heller ikke bekymre deg for at mascaraen smuldrer eller flaker av mot slutten av dagen. Ingenting slikt vil skje, stol på meg!

Jeg antar at du ikke er overrasket over at dette er et perfekt produkt for meg. Jeg vil definitivt fortsette å bruke det.

2. Lashcode Mascara

På neste plass bestemte jeg meg for å plassere den forlengende og tykkende Lashcode Mascaraen. Dette produktet fortjener også å kalles en av de beste, og jeg tviler ikke på det. La meg begynne med å si at børsten som følger med Lashcode Mascaraen viser seg veldig nyttig når du prøver å nå alle vippene. Den skiller vippene nøyaktig og når til og med de korteste, som ligger i øyekroken.

Når det gjelder holdbarheten til mascaraen, er det heller ingen større problemer. I mitt tilfelle varte mascaraen hele dagen. Selv etter en stor kveld ute, begynte den ikke å smuldre eller flake. Så jeg kan trygt anbefale dette produktet til deg!

3. Max Factor 2000 Calorie Mascara

Nestemann på listen er Max Factor 2000 Calorie Mascara. Dette er et nesten perfekt produkt jeg har brukt med stor glede. La meg begynne med de største fordelene. Sikkert, det er en godt formet børste. Jeg hadde ingen problemer med å påføre produktet og dekke vippene mine fra røttene til tuppene. Effekten etter påføring av det første laget var også tilfredsstillende.

Når det gjelder ulempene med Max Factor 2000 Calorie Mascara, må jeg dessverre påpeke holdbarheten til produktet. På slutten av dagen la jeg merke til at mascaraen begynte å flake og legge seg på øyelokkene mine. Det var ikke et stort problem, selv om noen flakende partikler snart også dukket opp på det nedre øyelokket. Likevel er denne mascaraen ganske anstendig.

4. Clinique Naturally Glossy Mascara

Clinique Naturally Glossy Mascara er et produkt jeg tror også fungerer ganske bra. Det er en mascara med en forlengende effekt. Jeg vil imidlertid påpeke at jeg bare klarte å oppnå en tilfredsstillende effekt etter å ha påført to lag med produktet. Imidlertid tørker mascaraen raskt, så jeg hadde ingen store problemer med den. Holdbarheten er også et stort pluss her. Mascaraen flaket eller smuldret ikke for det meste av dagen.

Når det gjelder ulempene, må jeg nevne børsten som følger med mascaraen. Den er lang og har også veldig fluffy og tette børstehår. Dette gjorde at jeg hadde noen problemer med å nå vippene i øyekroken. Jeg måtte også rense øyelokket mitt for mascara-rester.

Jenter!

Jeg har introdusert dere for 4 mascaraer som jeg mener er de beste på markedet. Selvfølgelig fungerte Nanolash mascaraen best for meg. Jeg oppfordrer deg til å teste den selv.

Husk at mascaraen må passe perfekt til dine behov. Bare da vil du kunne oppnå dine drømmeffekter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Olivenolje for hårpleie – naturlig håroljebehandling hjemme
Nanolash punktvipper – DIY Lash Extensions – min WOW-effekt!