Vakre, lange og krøllete vipper med Nanolash vippeløftsett. Jeg testet og sjekket om vippelaminering hjemme er mulig!

Jeg har alltid drømt om definerte vipper uten å måtte krølle dem konstant med en vippetang. Det tok meg mye tid og energi, og resultatene… vel, de var ganske tvilsomme. Mens jeg surfet på nettet, fant jeg Nanolash vippeløftsett for å laminere vippene hjemme. Men er det mulig å løfte og laminere vippene hjemme? 

nanolash lash lift kit

Hvorfor ønsket jeg å laminere vippene hjemme?

Du lurer kanskje på hvorfor jeg bestemte meg for å laminere vippene mine selv. Tross alt tilbyr nesten alle skjønnhetssalonger denne behandlingen nå. Det er sant, men du bør ta en titt på prisen for en sånn behandling. Jeg legger ikke skjul på at selv om jeg elsker vippene mine og ønsker å ta vare på dem, har jeg ikke råd til en sånn utgift, i tillegg til de påfølgende lamineringsbehandlingene for å opprettholde effekten.

Derfor bestemte jeg meg for å prøve Nanolash Lash Lift Kit. Med dette vippeløftsettet skal du kunne laminere vippene dine hjemme. Produktbeskrivelsen sier at du kan utføre så mange som 10 behandlinger! Boksen inneholder 10 poser av hvert produkt med en kapasitet på 0,5 milliliter. Dette betyr utrolige besparelser, og produsenten garanterer at resultatene er spektakulære.

Så hvorfor ikke prøve det? Hvis jeg kan ta denne behandlingen selv, er det en ekstra bonus for min del.

vippelaminering hjemme

Nanolash vippeløftsett – hva fant jeg i settet?

Jeg har allerede nevnt at settet inkluderer 3 produkter for vippelaminering (3×10 poser). Det har også ekstra tilbehør som lar deg utføre behandlingen enkelt og raskt på egenhånd.

I esken fant jeg i tillegg:

  • 3 par silikonstenger i størrelsene: S, M og L
  • nødvendig utstyr for å påføre produktene
  • vippeløftlim for å feste stengene

Og så vil jeg legge til at vippeløftserumene er laget av ingredienser som Abyssinian-olje og druekjerneolje. Dette gjør at serumet trenger dypt inn i strukturen til vippene og fyller ut ujevnhetene.

Vippelaminering med Nanolash – enkelt, raskt og effektivt

Du trenger ikke å bekymre deg for om du ikke har noen tidligere erfaring med vippeløft. Nanolash vippeløftsett er designet for å bli brukt av profesjonelle vippkunstnere, men også av jenter som meg – amatører.

Alle trinnene med å laminere vipper hjemme er detaljert beskrevet i instruksjonene. Jeg fulgte det og utførte behandlingen på vippene mine. Det så mer eller mindre slik ut:

  • Jeg forberedte vippene mine ved å rense dem grundig og separere de nedre vippene fra de øvre
  • Så festet jeg silikonstengene så nær vippekanten som mulig
  • Etter det påførte jeg hvert produkt etter tur, lot det stå på i 10 minutter, vasket det av, og påførte det neste
  • Helt til slutt fjernet jeg silikonstengene fra øyelokkene
vippeløft hjemme effekten

Effekten jeg så rett etter å ha børstet vippene var superimponerende! Vippene mine har aldri vært så lange, definerte og skinnende før. Jeg må innrømme at effekten varte i ca 8 uker, noe som er omtrent så lenge som produsenten sier.

Vil jeg anbefale Nanolash vippeløftsett?

Hvis du leser bloggen min jevnlig, vet du at jeg er ærlig og objektiv i anmeldelsene mine. Jeg anbefaler aldri produkter som ikke gir de resultatene produsenten lover.

Nanolash vippeløft- og lamineringssett er en ekte innovasjon og en nyhet som overgår alle forventningene mine. Freshe, friske vipper og ingen behov for vippetang er de viktigste kriteriene for meg. Uten tvil er dette et førsteklasses produkt som viser seg å være helt pålitelig.

Nå kan du også laminere vippene dine hjemme. Bestill Nanolash vippeløftsett direkte fra produsentens nettsted. Effektene er garantert, og du vil helt sikkert ikke angre på å prøve det. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bøtemiddel for tynne bryn? Nanobrow serum – Omtale, resultater, meninger
Løsningen for Flatt Hår? Jeg Oppdaget Nanoil Hair Volume Enhancer