Pleierutine, produkter & behandlinger for huden i øyeområdet

Postet i: Kosmetikk | Øyne

Hei!

Huden rundt øyet er mest utsatt for irritasjoner. Ofte påvirkes den av poser og hovenhet. Jeg tror det er tydelig for de av dere som tilfeldigvis legger dere sent, jobber hele kvelden, har allergier eller ikke vet hvordan dere skal pleie denne delen av ansiktet. Hva er reglene for en vellykket pleierutine for huden rundt øynene?

Den Problematiske Huden i Øyeområdet

Huden rundt øynene dine er ekstremt tynn, vaskulær og skjør. Den har svært få talgkjertler, så det er lett å tørke den ut og irritere den. Det er grunnen til at dette hudområdet blir fortest rynkete. Gener, alder, miljø, kosthold, lang soling uten riktig beskyttelse og feil sminkefjerning har stor påvirkning på tilstanden og utseendet til huden.

Hvordan ta vare på øyehuden?

Hjemmeforebyggelsen – rensing og fuktighet – har mye å si. Velg en mild sminkefjerner og en øyenkrem av høy kvalitet. De beste produktene inkluderer ingredienser som gir oksygen, utglatting og belysning. Du bør også velge kosmetikk som reduserer mørke ringer, lindrer hovenhet og styrker blodkarene. Riktig påføring av øyenkrem er viktig. En massasje vil forbedre tilstanden til huden. Klapp produktet over brynbuen og kinnbeina med fingertuppene. Ikke påfør kremen under nedre øyelokk fordi dette kan trigge rennende øyne og irritasjon.

Skjønnhetsbehandlinger

Dessverre er det umulig å unngå skjønnhetsfeil rundt øynene. Hvis de virkelig gjør deg nedfor, kan du besøke skjønnhetssalongen for en profesjonell foryngende behandling. Mesoterapi er den mest populære. Prosedyren øker blod- og lymfesirkulasjonen, lysner misfarget hud og eliminerer mørke ringer og hovenhet. Hyaluronsyreinjeksjoner kan gi lignende resultater. Behandlingen glatter ut rynker, løfter øyelokkene og strammer opp huden rundt øynene.

Er det verdt å bruke naturlig kosmetikk? Hvorfor?
Kan du bruke falske vipper om igjen? Hold dem rene!