Min favoritt den siste måneden: Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream fra Yves Rocher (Riche Creme)

Postet i: Kosmetikk | Øyne

Øyenkremer er mitt svake punkt. Så fort jeg merket (forskrekket) at huden rundt øynene mine hadde endret seg, kikket jeg på tilbudene til forskjellige kosmetikkmerker og undersøkte sammensetningen til kremene deres. Jeg må si helt ærlig at det er vanskelig for meg å finne en ordentlig øyenkrem. Det har hendt en gang eller to at jeg har kjøpt dyre og prestisjefylte produkter (søren heller, Channel!) som ikke gjorde noe for huden min. Altså INGENTING! Jeg ble sjokkert. Jeg var også heldig nok til å komme over produkter som var halvparten så billige som de vanlige og som utrettet mirakler, seriøst. I dag kommer jeg til å fortelle dere om et slikt produkt, fordi jeg er positivt overrasket over virkningen det gir, og samtidig fikk jeg bekreftet overbevisningen min om at naturlige oljer er uerstattelige når det gjelder kosmetikk og pleie.

Jeg kjøpte Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream fra Yves Rocher fordi jeg snublet over et stort avslag da jeg var på handletur. Vanligvis kjøper jeg bare duft fra Yves Rocher siden merket har noen svært gode parfymer. Jeg kjøper sjelden fargekosmetikk der. Jeg hadde ikke skaffet meg en øyenkrem fra Yves Rocher ennå, men siden jeg var skuffet over de dyre og anerkjente produktene tenkte jeg at det kanskje er verdt å gi naturlig pleie et forsøk og gå bort fra laboratoriekunststoffer en stund.

Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream fra Yves Rocher tilhører serien Riche Creme beregnet på voksen hud. Men når jeg leser sammensetningen til produktet, konkluderte jeg med at det er et helt naturlig og trygt produkt, og bør derfor være bra for min hud også.

Kremen viste seg å være min personlige, ultimate kosmetikksuksess

Jeg var forbløffet over at kremen inneholdt en sammensetning av 30 naturlige oljer som virker delikat på huden og gir den essensielle fettsyrer, vitaminer og mineraler. I tillegg glatter produktet ut dermis og gir den næring. Videre inneholder kremen også roseolje som har regenererende virkning. Bortsett fra den gode sammensetningen, som får min støtte, imponerer kremen med sin virkning. Jeg påførte den hver kveld, selvsagt ved å ta den på huden under øynene, og da jeg våknet opp neste dag oppdaget jeg at rynkene mine var mindre synlige, huden var avslappet uten misfarging eller stygge, mørke ringer. Videre absorberes Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream fra Yves Rocher raskt, noe som er enda en positiv side ved dette produktet, siden jeg er en kontaktlinsebruker. Etter en måneds bruk kan jeg helt ærlig si at denne kremen har kommet på favorittlisten min.

Hvordan bli kvitt mørke ringer og poser under øynene? Krem, sminke, lette hacks
Jeg har endelig funnet den ideelle foundationfargen! Hvordan gjorde jeg det?