Kan du bruke falske vipper om igjen? Hold dem rene!

Postet i: Øyne | Sminke

Jenter, I dag snakker jeg om myten om falske vipper som irriterer meg mest. Dingsene er tilgjengelige mange steder og definerer all sminke, men vi vet fortsatt lite om å bruke dem riktig.

Jeg begynte å bruke falske vipper for noen år siden. Jeg pleide å tro at en god maskara var nok. Siden jeg tok på falske vipper for første gang, har jeg tatt dem på før hver kveld på byen. På begynnelsen av sminkeeventyret mitt trodde jeg at falske vipper var til engangsbruk. Det er grunnen til at jeg kjøpte de billigste, fordi jeg ikke ville bruke for mye penger. Mange ganger måtte jeg bruke mye tid på å klippe dem og tilpasse dem til de naturlige vippene mine og så… kaste dem. For å oppsummere:

Er falske vipper engangsprodukter? NEI!

Jeg tipper at du lurer på hvordan det er mulig å bruke vipper hvor det har bygget seg opp maskara og lim om igjen, og som bøyer seg i alle retninger. Betaler vi mye penger for et sett falske vipper, bør vi lære oss hvordan vi holder dem rene. Selv om det tar tid – du bør rense dem hver gang du tar dem av – det er verdt det. Spesielt når du betaler mer for vippene enn for et par lærsko. Jeg tror på å ta vare på dyre ting. Men her kommer et spørsmål…

Hvordan renser man falske vipper? INGENTING ER ENKLERE!

Etter å ha prøvd mange ganger fant jeg den letteste måten og vil dele den med deg. Du sparer tid du ville ha brukt på å dynke vippene og børste urenhetene ut. Min metode er lettere – du bør prøve den!

  1. Bruk pinsett for å ta limrestene av stripene.
  2. Dynk to bomullspads i sminkefjerner.
  3. Plasser de falske vippene mellom padsene.
  4. Press forsiktig på vippene og la dem være slik i opptil 2 minutter.
  5. Ta padsene av (maskaraen bør bli værende på dem).
  6. Plasser vippene på en ren pad. Dynk litt bomull i sminkefjerneren.
  7. Fjern restene av maskara og smuss med bomullen.
  8. Du kan gre ut vippene med en ren (skoldet) maskarakost.

Lagre falske vipper i originalinnpakningen for å holde på fasongen! 

Pleierutine, produkter & behandlinger for huden i øyeområdet
Fuktighetsgivende kuber i stedet for vanlig krem? Gjør Det Selv