Mine Nøye Utprøvde Keratinhårmasker som Redder Skadet Hår

Postet i: Kosmetikk

Noen ganger skriver dere til meg og spør om jeg vet om eller kan anbefale produkter for skadet hår. Som de fleste av dere vet er jeg ikke utdannet frisør, men sannheten er at jeg likevel har ganske mye erfaring innenfor dette feltet. Jeg tror jeg allerede har prøvd alt som går an, for jeg har både elsket og hatet håret mitt.

Det er derfor jeg tenkte at istedenfor å bare la dere lese, skulle jeg anmelde produktene som har virket effektivt og reparert det skadde håret mitt. Det bør ikke høres overraskende ut at de fleste av disse produktene er keratinbaserte hårmasker. Siden keratin faktisk er hovedvirkestoffet om man vil reparere håret sitt, vil jeg virkelig anbefale deg å finne fram dette proteinet når du trenger å gjenopprette, styrke og bygge opp hårlokkene.

For å oppsummere vil du finne den personlige rangeringen min av de beste hårmaskene for skadet hår – fire anmeldelser av produkter som hjalp håret mitt med å reparere seg selv. Jeg anbefaler definitivt disse produktene fordi jeg er helt sikker på at du kommer til å bli kvitt det sprø, tynne håret ditt du også. 

Legg gjerne igjen en kommentar!

Hårmasker jeg anbefaler for de som har skadet hår

NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Produkt nettside: www.nanoil.no

Dette er utvilsomt den beste oppdagelsen min! Jeg forelsket meg i dette produktet fra første bruk <3 Lukten, den silkemyke konsistensen og effektene gjorde meg helt gal etter serumet. La det at jeg faktisk allerede har kjøpt andre flaske av keratinhårmasken fra Nanoil være bevis nok på at jeg virkelig syns det er et fantastisk produkt.

Dette er ikke bare en vanlig keratinmaske, for den er formulert med hydrolysert keratin. Hva betyr det egentlig? – kan det hende du spørr deg selv. Når keratinmolekylene hydrolyseres blir de mindre, som gjør det lettere for dem å trenge inn i håret for å reparere skaden fra innsiden. Det er akkurat derfor effektene dukker opp allerede etter første bruk. Nanoil Keratin Hair Mask glatter ut håret bedre enn noen annen maske, og gjør det både skinnende og lett å børste. Kort fortalt er ikke håret flokete, krusete eller statisk lenger etter bruk av Nanoilmasken. Fantastisk!

For meg er nok det viktigste med Nanoil Keratin Hair Mask at den er så god på å reparere skadet hår. Det er det eneste produktet som har reparert håret mitt så raskt. Jeg kan ikke huske helt nøyaktig, men jeg tror jeg kunne kjenne og føle forskjell etter 2 eller 3 bruk – håret mitt så sterkere, tykkere og mer motstandsdyktig ut.

PHYTOKERATINE EXTREME MASK

Mens vi snakker om keratinmasker hadde jeg også muligheten til å bruke et produkt som er lansert av Phyto Paris. Jeg vet ikke om jeg tar feil her, men det er et ganske populært merke, ikke sant? Kanskje prisen er årsaken. Denne masken er et av de dyreste produktene jeg eier, men bortsett fra den stive prisen vil jeg si at Phytokeratine Extreme Mask er verdt å prøve ut.

Jeg liker at Phytokeratine Extreme Mask har miljøvennlig forpakning. Inni boksen finner du en kremet, aminosyreberiket maske som har fokus på sprekker og brudd i hårstrukturen din. For å unngå at håret ditt taper for mye fuktighet, valgte Phyto Paris å legge til to mykgjørende midler: sapotesmør og baobabolje.

Ville jeg kalt dette for en god maske for skadet hår? Ja teknisk sett, men ikke hvis du har ekstremt skadet og overbehandlet hår. Om håret ditt derimot bare er litt tørt, sprøtt eller ser litt «pjuskete» ut, kan det å kjøpe inn denne masken være en god ide.

Hvordan skal man bruke denne keratinmasken? Det er veldig enkelt faktisk. Vask håret, skyll ut sjampoen, tørk med håndkle, spre en porsjon produkt langs lengdene av håret, la det sitte i 2-3 minutter og skyll ut igjen. Ikke for vanskelig, eller hva?

DAVINES NOURISHING HAIR BUILDING MASK

Dette er enda en keratinmaske som jeg virkelig kan anbefale for skadet hår – nemlig Davines fra NaturalTech-serien. Jeg brukte å bruke den i håret mitt tidligere og var svært fornøyd med resultatene, men jeg ga opp til slutt på grunn av den høye prisen. Produkter som hårmasker er laget for å brukes regelmessig, så å kjøpe et så dyrt produkt annenhver måned ble for dyrt for meg.

Men det endrer ikke det faktum at Nourishing Hair Building Pak er en fantastisk keratinhårmaske som passer for skadde og tørre hårstrå. Den er formulert med to typer keratin (vanlig og hydrolysert) og omega-9-syre, som er avgjørende om du vil opprettholde høye fuktighetsnivåer i håret. Interessant nok inneholder produktet fra Davines fytosøytiske stoffer som ble utvunnet fra grapefrukt som antioksidant. Formuleringen er ikke helt naturlig, men jeg tenker ikke på det som en stor ulempe.

La oss gå videre til det aller viktigste, nemlig resulatene. Om du fortsetter å bruke Nourishing Hair Building Pak regelmessig vil håret ditt bli mykt, glansfylt og fyldig (vennligst merk at denne masken ikke fremmer raskere hårvekst, så om håret ditt ikke er tykt blir ikke volumeffekten spesielt imponerende). Jeg ble fornøyd med resultatene.

Når det kommer til bruk finnes det ikke noe spesielt å merke seg her. Vask håret, bruk et mykt håndkle for å fjerne overflødig vann, påfør Davines keratinhårmaske og la den sitte i 10 minutter før du skyller ut. Ferdig. Produsenten anbefaler at du bruker en sjampo fra Nourishing-serien deres, men det er opp til deg. Jeg valgte å ikke bruke den.

WELLA PROFESSIONALS SP LUXE OIL

Jeg tror jeg også bør nevnte et produkt for de med slank lommebok. Om du ikke vil bruke for mye penger på å reparere håret ditt kan du prøve ut SP Luxe Oil hair mask fra det velkjente Wella-merket. Jeg brukte den og likte den, men effektene var for lite merkbare for meg.

Dette er en oljebasert hårmaske, og naturligvis er planteoljene derfor hovedingrediensen her. I Wella SP Luxe Oil finner du arganolje, jojobaolje og mandelolje. Dette betyr at det er høyst sannsynlig at du vil elske dette produktet om du foretrekker oljebaserte skjønnhetsprodukter. Åpenbart er det flere ingredienser i denne masken enn bare oljene. Ett av dem er keratin, som gjør håret sterkere og fjerner sprø tekstur. Den fungerer greit for tørt og svakt hår.

Det jeg liker best med Wella SP Luxe Oil mask er at den kontrollerer statisk hår. Hver gang jeg brukte masken gjorde den håret mitt glansfylt, mykt og litt sterkere. Dessverre varte ikke denne effekten lenge fordi den forsvant med en gang jeg vasket ut håret mitt. Som selvfølgelig er en ulempe.

Når jeg hadde nok tid for hånden brukte jeg tidligere å påføre Wella Professionals SP Luxe Oil etter hårvask. Jeg lot den sitte i 10 minutter og håndkletørket håret, for så å skylle ut.

Finnes det flere bra keratinmasker for skadet hår?

Helt sikkert, det finnes utrolig mange flere kule produkter der ute! Flere keratinmasker som har som formål å bygge opp og gjøre håret sterkere. Jeg anbefalte produktene ovenfor fordi jeg har prøvd dem selv og liker resultatene de tilbyr.

Om du ønsker kan jeg virkelig anbefale at du prøver ut keratinmasker fra de verdenskjente merkene Kerastase, Kiehl’s, Goldwell, Moroccanoil osv. Det brede utvalget inkluderer noen skikkelig bra masker for skadet hår. Sjekk ut prisen, formuleringene og anmeldelsene og sammenlikn selv.

Jeg er nyskjerrig på hvilke keratinhårmasker du bruker i det daglige. Er det noen av produktene jeg har nevnt kanskje?

Hvordan Styrke Håret Om Høsten?
Topp ansiktsserum med Vitamin C. En ny Subjektiv Rangering