DIY vippeforlengelsessett – Topp eller Flopp?

Postet i: Gjør Det Selv | Øyne

Nylig har DIY-vippeforlengelser blitt stadig mer populære skjønnhetsprodukter. Disse falske klasevippene påføres under dine naturlige vipper, noe som gjør hele påføringen mye enklere. Siden mine naturlige øyevipper er korte og spredte, bestemte jeg meg for å teste om et hjemmevippeforlengelsessett virkelig er så populært som det påstås. Jeg bestemte meg umiddelbart for å sjekke hvordan produktene fra toppmerker skiller seg ut.

det beste settet for gjør-det-selv vippeextensions

DIY-vippeforlengelsessett lar deg påføre vippene på minutter

Før jeg forteller deg hvordan mine tester gikk og hvilke vippeforlengelsessett som viste seg å være en stor suksess, her er noen ord om hvorfor jeg valgte denne metoden.

Dessverre ble jeg ikke velsignet med vakre naturlige øyevipper, noe som er grunnen til at jeg hittil har testet mange vanlige klasevipper. Til tross for noen ferdigheter klarer jeg aldri å få dem til å sitte skikkelig, så jeg lette etter en annen løsning. Dessuten tar det så mye tid. Sånn kom jeg over Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit og andre sett som Intro Starter Kit fra Lilac St og Falscara Starter Kit fra merket KISS.

Takket være DIY-vipper fant jeg ut at det ikke trenger å ta en halvtime å skape spektakulær sminke. Da jeg testet forskjellige produkter, la jeg imidlertid merke til at mye avhenger av merket. De beste settene lar deg forbedre vippene dine på bare 10 minutter, og med null erfaring fra før! Opplev selv hvor enkelt det er. Jeg har allerede prøvd det, og jeg vet at vippeforlengelser aldri har vært så enkle.

Vippeforlengelsessettene jeg testet! Rangering

For virkelig å kunne bedømme om DIY-vipper er en hit eller miss, bestemte jeg meg for å teste 6 forskjellige produkter. Videre kommer hvert vippeforlengelsessett fra et toppmerke, noe som betyr at kvaliteten på klasevippene skal være veldig god. Jeg forventet også dette etter å ha sjekket brukeranmeldelser. Var det faktisk tilfelle? Ikke helt…

1. Nanolash DIY EYELASH EXTENSIONS Starter Kit

Jeg prøvde Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit. Jeg kjenner merket veldig godt fra før, så jeg kunne ikke vente med å teste disse vippene. Heldigvis kom pakken raskt.

nanolash DIY-punktvipper – startpakke

Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit inneholder:

  • 36 klasevipper – 10, 12 og 14 mm
  • en bonder 
  • en forsegler
  • en fjerner 
  • en applikator

Vippestyling startsettet fra Nanolash kan kjøpes med klasevipper i så mange som åtte stiler. Valget avhenger av om du ønsker en subtil effekt eller imponerende volum. Jeg valgte stilen HEARTBREAKER. Etter påføringen var jeg veldig fornøyd med valget. Vippene ga utseendet mitt et herlig løft. Dessuten varte de så lenge som en uke. Men jeg pleide dem skikkelig hver dag, noe jeg også anbefaler deg å gjøre.

Jeg fant informasjon om at det tar bare 10 minutter å påføre disse vippene. Jeg var ikke helt overbevist om at jeg ville klare å påføre dem så raskt. Jeg ble enda mer overrasket da jeg gjorde det på omtrent 8 minutter.

2. Tatti Lashes Invisi-Lash Kit

Etter det positive inntrykket jeg fikk fra settet fra Nanolash, var jeg enda mer ivrig etter å teste det andre. Denne gangen var det merket Tatti Lashes. Invisi-Lash Kit tilbyr 7 tilgjengelige stiler med vippeforlengelser å velge mellom. Jeg liker Haute Couture mest.

Klasevippene fra Tatti kan kjøpes med svarte striper, men det er også en versjon med gjennomsiktige striper å velge mellom. Jeg valgte det andre alternativet.

I tillegg til dem inkluderer startsettet:

  • Invisi-Lash Bond, Seal Glue
  • en liten børste
  • en applikator

Da jeg gikk videre til påføringen, hadde jeg ingen større problemer med det. Dessuten så vippene fine ut og satt godt. Én pakke var nok til 7 påføringer. For noen kan det virke som mye, men ærlig talt forventet jeg å bruke dem lenger. Imidlertid manglet Invisi-Lash Kit en fjerner, noe som betydde at jeg måtte behandle klasevippene som engangsbruk.

3. Lilac St Intro Starter Kit

Neste gang ga jeg Lilac St. merket et forsøk. Intro Starter Kit inneholder totalt opptil 30 klasevipper. Som det profesjonelle vippeforlengelsessettet fra Nanolash, kommer de i tre størrelser – 10, 12 og 14 mm.

Intro Starter Kit inkluderer:

  • Lilac Lash Glue i Clear 
  • Lilac Lash Applicator 
  • Crystal Coat

Etter å ha åpnet pakken ble jeg veldig positivt overrasket. Vippene var myke, så lette ut og var satt på svarte striper. Dessverre var de ikke så lette å bruke som de andre, noe som gjorde at det tok meg litt lengre tid å påføre dem. Det tok omtrent 15 minutter.

På produsentens nettsted fant jeg informasjon om at du kan sove med dem uten problemer. Det gjorde jeg også. Klasevippene satt godt på de naturlige vippene mine i 5 dager. Jeg kjøpte dem på et spesialtilbud, så jeg var ganske fornøyd, men hvis jeg hadde betalt vanlig pris, ville jeg si at jeg betalte for mye.

4. KISS Falscara Starter Kit

Et annet vippeforlengelsessett jeg testet var Falscara Starter Kit fra KISS. Sammenlignet med Nanolash eller Lilac St produkter, er en ting som slår deg med en gang at det bare inneholder 10 klasevipper. Jeg bruker generelt 4 til 5 klasevipper per øye for en påføring, noe som gjorde det nok til bare ett vippelook.

Bortsett fra vippene, gir merket Kiss:

  • BOND 
  • SEAL
  • en applikator

Personlig savnet jeg fjerneren i hele settet, samt produktet for å sikre vippene over natten. Du kan finne informasjon om at disse vippene er gjenbrukbare, men på grunn av mangelen på de nevnte produktene er det vanskelig å ta vare på dem slik at du kan bruke dem lengre. Jeg ble litt skuffet over dette. Imidlertid må jeg innrømme at jeg klarte å påføre dem ganske effektivt, og effekten var virkelig god.

5. Glamnetic Lash Extension Kit

Et annet kit er Glamnetic Lash Extension Kit. De inkluderte vippene skal vare inntil 5 dager. Jeg passet på at de ikke klumpet seg sammen hver dag, i tillegg til at jeg ikke gned dem, og faktisk etter at jeg hadde satt dem på torsdag, trengte jeg ikke å ta dem av før mandag. Dette skyldes i stor grad at Glamnetic, akkurat som Nanolash, inkluderte en fjerner og forsegler i settet sitt.

Settet kommer med valg av forskjellige stiler med vipper. Det inkluderer også en Bonder og en applikator. Som du sikkert allerede vet, setter jeg pris på det naturlige utseendet, så jeg ble litt skuffet etter å ha åpnet pakken. Klasevippene i dette settet ser ikke ut som et premiumprodukt. På grunn av dette var sminkeeffekten langt fra naturlig, og jeg følte meg ikke som meg selv med dem.

6. Lashify Starter Kit

Til slutt tenkte jeg at jeg burde se hvordan Lashify’s DIY-vipper ville skille seg fra de andre. De har definitivt en høyere pris, så de skal være de beste. Etter å ha åpnet pakken viste det seg imidlertid at klasevippene var veldig fine og myke, noe som får dem til å se bedragerisk ut som ekte vipper.

Påføringen var super-rask i dette tilfellet. Videre varte klasevippene i 5 dager på øynene mine. Men det er slutten på fordelene. Til tross for den gode kvaliteten inneholder hele settet bare 10 klasevipper, noe som betyr at til tross for den gode kvaliteten, ville jeg ikke velge å kjøpe det igjen.

DIY-vipper vil definitivt bli med meg lenge, bare hvilke?

Faktisk var jeg relativt fornøyd med resultatene med hvert sett, selv om noen hadde definitivt flere ulemper enn fordeler. Etter å ha testet alle produktene, klarte jeg å finne favoritten min. For meg er det beste vippeforlengelsessettet Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit. Alle produktene som er inkludert i settet, er av god kvalitet, og prisen, sammenlignet med den fra Lashify, var ikke for høy.

Jeg håper at du også vil bli fristet til å teste DIY-øyevippeforlengelser, for meg er det ingen løsning som er mer praktisk. Jeg overlater imidlertid valget av sett til deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

God Mascara? Ingen problem! Sjekk ut rangeringen av de beste mascaraene på skjønnhetsmarkedet!
Vippeløft og Laminering Hjemme – Rangering av de Beste Settene for Nybegynnere