Nanolash punktvipper – DIY Lash Extensions – min WOW-effekt!

Postet i: Gjør Det Selv | Øyne

Jeg har tatt vare på vippene mine ved hjelp av min vippetekniker i over 4 år. Som oftest fikk jeg gjort 4D-vipper fordi jeg foretrekker det utrolige volumet. Etter årevis med behandlinger anbefalte vippeteknikeren min selv at jeg tok en pause for å la mine naturlige vipper komme seg. Greit nok, men kunne jeg leve uten vippe-extensionene mine på daglig basis? Derfor bestemte jeg meg for å teste DIY Eyelash Extensions fra Nanolash!

DIY-punktvipper – startpakke

Jeg må innrømme at 4 år med vippe-extensions ikke var bra for de naturlige vippene mine. De ble skjøre, tynne og falt ut. Det virket for meg som om en pause fra permanent styling var nødvendig for å redde dem.

Det skal finnes noen gode maskaraer, men effekten av de fleste er tvilsom. Jeg var virkelig vant til mine fyldige, voluminøse vipper. Derfor bestemte jeg meg for å teste DIY vippe-extensions fra Nanolash!

DIY Lash Extensions – hvorfor bestemte jeg meg for å prøve dem?

Som jeg nevnte, har voluminøse vipper alltid vært en stor del av utseendet mitt. Da vippeteknikeren min anbefalte å ta en pause, klarte jeg ikke å venne meg til at de nye korte vippene mine manglet definisjon.

DIY vippe-extensions fra Nanolash fanget umiddelbart oppmerksomheten min. Produsenten indikerte at effekten av en enkelt applikasjon varer opptil 5 dager. Dermed er den ikke permanent. I tillegg bør prosessen ikke ta mer enn 10 minutter. Dette hørtes ut som den perfekte løsningen på problemene mine.

Et stort utvalg overtalte meg til å endelig prøve disse punktvippene for hjemmebruk. I en eske er det hele 36 punktvipper i 3 lengder: 10, 12 og 14 mm. Dette er den perfekte formelen for å lage min favoritt Russian Volume-øyenvippelook. La meg bare legge til at det er så mange som 8 stiler å velge mellom.

Det finnes også et komplett vippe-extensionssett. Det inkluderer – i tillegg til vipper – en bonder, en remover, vippepinsett og en sealer. Dette er nødvendig tilbehør for å utføre behandlingen hjemme på egenhånd.

falsk øyenvippe klynge vipper

Hvor mange minutter tok det å sette på mine Nanolash DIY vippe-extensions?

Produsenten lover at en enkelt behandling ikke skal ta mer enn 10 minutter. Etter å ha gjort det, kan jeg bekrefte at dette stemmer. Å sette på disse punktvippene hjemme ga meg ingen store problemer. Faktisk fulgte jeg 3 enkle trinn:

  • Jeg brukte bonderen og ventet på at den skulle bli klebrig – ett tynt strøk er nok;
  • Jeg festet punktvippen under vippene mine, ca. 1 mm unna vippekanten, og smeltet sammen vippene med pinsetten;
  • Jeg avsluttet påføringen med sealer for å fjerne det klebrige laget.
vippeextensions nanolash

Jeg brukte Fantasy-modellen for å få volum øyevipper.

Jeg brukte 5 punktvipper per påføring, men som jeg nevnte liker jeg at vippene mine er voluminøse. Dere kan trygt bare bruke 4 punktvipper, som vil sikre en mykere effekt.

Er Nanolash-klyngevipper så holdbare som de sier?

Mens jeg undersøkte mine første DIY vippe-extensions, la jeg merke til at Nanolash hevder at de skal ha en holdbarhet på opptil 5 dager. Selvfølgelig måtte jeg sjekke det ut.

Jeg holdt på med å forberede meg til en 5-dagers forretningsreise, så jeg satte på vippene rett før den. Da jeg kom tilbake var de fortsatt intakte, så jeg bestemte meg for å ikke ta dem av. Etter 8 dager så de fortsatt like flotte ut. Og jeg kan bekrefte at denne gangen tok ikke produsenten feil heller.

Faktisk prøvde jeg å sove på ryggen og ta ordentlig vare på DIY vippe-extensionsene mine. Etter min mening forlenget dette levetiden deres betydelig.

Dagen etter bestemte jeg meg for å ta av vippene for å sjekke en ting til. De skal være designet for engangsbruk. Men hvorfor kaste punktvipper som fortsatt ser bra ut?

Etter å ha fjernet dem med en remover, endret ikke vippene form, og jeg fjernet limet fra båndet uten mye anstrengelse. Jeg gjorde enda en behandling med de samme DIY Lash Extensions. Resultatene var fantastiske! Etter min mening kan disse punktvippene gjenbrukes.

Er jeg fornøyd med DIY Eyelash Extensions?

DIY Eyelash Extensions imponerte meg av flere grunner:

  • Jeg gjorde mine egne vippe-extensions på 10 minutter;
  • disse punktvippene er gjenbrukbare;
  • resultatet var holdbart;
  • disse punktvippene for DIY vippe-extensions forverret ikke tilstanden til vippene mine.

Jeg anbefaler dette produktet med god samvittighet. Det hjalp meg med å løse alle vippeproblemene mine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

God Mascara? Ingen problem! Sjekk ut rangeringen av de beste mascaraene på skjønnhetsmarkedet!