Topp ansiktsserum med Vitamin C. En ny Subjektiv Rangering

Postet i: Kosmetikk

I dag vil jeg gjerne fortelle dere litt om vitamin C. Jeg skal prøve å gi deg oversikt over fordelene det har for huden i tillegg til å presentere mine personlige favorittprodukter. Om du vil utforske dette emnet er det bare å lese videre.

Vitamin C: For feilfri hud

Jeg vet ikke om dette er noe alle vet om, men mennesker trenger vitamin C både om vinteren for å styrke immunforsvaret og for å styrke huden vår. Når stoffet tilsettes i skjønnhetsprodukter vil det:

  • fjerne misfarging i ansiktet
  • fremme jevnere hudtone
  • gjøre huden glødende
  • ha antioksidantisk effekt på huden
  • gjøre huden mykere, fyldigere og yngre
  • beskytte mot UV-stråling

Vitamin C i hudpleie

Desverre er det ikke nok å svelge kosttilskudd. Du vil ikke merke bedringer i utseendet på huden din om du bare tar piller. Du må også bruke enkelte pleieprodukter og påføre vitamin C eksternt, direkte på huden din. Det er kun slik du kan oppnå feilfri og perfekt ansiktshud.

Fra hele arsenalet av hudpleieprodukter med tilsatt vitamin C anbefaler jeg ansiktsserum. Hvorfor det? Fordi dette produktet er superlettvektig og gir raske resultater – huden har ingen problem med å trekke inn produktet, det er ikke oljete og begynner å forbedre huden din fra første bruk. Kort fortalt er ansiktsserum mest effektive. Du må bare velge riktig produkt.

Hvilket ansiktsserum med vitamin C bør du velge?

Formuleringen er viktigst når det kommer til vitamin C-baserte ansiktsserum. Det er derfor du bør sjekke følgende når du er på utkikk etter et bra vitamin C-basert serum:

  • har serumet kort ingrediensliste?
  • inneholder det stabilisert vitamin C, som f.eks 3-O-Etylaskorbinsyre?
  • er det beriket med lindrende planteekstrakter?

Ok, men det er ikke alle som har nok kunnskap til å skille mellom gode og dårlige ingredienser på innholdsdeklarasjonene. Aller oftest har vi rett og slett ikke tid til å lese alle etikettene før vi legger serumet i handlekurven. Det blir enda verre når man prøver å kjøpe kosmetikk på nett – noen ganger finner man ikke ingredienslisten der. Jeg vet hva jeg snakker om, og derfor har jeg forberedt noe helt spesielt for dere.

DE BESTE ANSIKTSSERUMENE MED VITAMIN C

Her er en kort rangering med ansiktsserum tilsatt vitamin C. Dette er min personlige og subjektive mening, da jeg ikke har diskutert eller delt tankene om produktene jeg skal anmelde med profesjonelle. Jeg valgte ut 5 ansiktsserum med vitamin C jeg har brukt og som jeg vet fungerer – Jeg rangerte dem som vanlig og begynte med det beste produktet.

Få vite hvilke pleieprodukter med vitamin C som er verdt å teste ut!

1. Nanoil Vitamin C Face Serum

Nanoil Vitamin C Face Serum

Produkt nettside: www.nanoil.no

Dette er rett og slett det beste av det beste. Nanoil Vitamin C Serum er den personlige vinneren min. Dette er et lettvektig, vannbasert serum formulert med etylaskorbinsyre og Punarnava (indisk planteekstrakt). Denne blandingen av ingredienser har lindrende effekt på huden min, som jeg kunne legge merke til allerede etter første bruk. Jo mer jeg brukte serumet, jo bedre og yngre så huden min ut. Misfargingene forsvant og huden ble glatt og jevn. Jeg kunne til og med se at rynkene ble mindre synlige enn før behandlingsoppstart. Alt du trenger å gjøre er å bruke Nanoil vitamin C serumet regelmessig for å oppnå disse resultatene. Jeg bruker det om kvelden etter fjerning av sminken. La meg bare få si igjen at Nanoil Vitamin C Face Serum er favoritten min.

2. The Ordinary Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution

Jeg kunne ikke ignorere dette ikoniske The Ordinary vitamin C ansiktsserumet. Det kan ikke motsies at størrelsen er mindre enn Nanoil og prisen er høyere. men effektene det leverer gjør serumet til et av de beste på markedet. Det er formulert med 15% etylaskorbinsyre – som for de av dere som ikke vet om det er stabilisert vitamin C som ikke brytes ned når det eksponeres for oksygen. Som lovet vil Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution gjøre huden jevnere og glødende. I tillegg stimulerer det kollagensyntensen så du får fyldigere og mer ungdommelig ansiktshud. For meg er derimot konsentrasjonen av vitamin C for høy, da jeg måtte bruke The Ordinary-serumet sjeldnere enn jeg ville. Tips: Test produktet før du kjøper det i full størrelse.

3. Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop Serum

Før jeg fikk vite om Nanoilserumet likte jeg å bruke dette vitaminserumet fra Klairs. Det er åpenbart dyrere, som gjorde at jeg fikk forhåpninger om å oppnå noe ekstraodinært. Produktet var greit, men jeg er ikke like entusiastisk ovenfor dette produktet. Det er et lettvektig serum med L-askorbinsyre og naturlige ekstrakter fra anise, grapefrukt, lotusblomst, peon, te, praktskjoldbærer, pyrethrum og rabarbra. Ganske mange, eller hva? Derfor ville jeg anbefalt at de som har sensitiv hud prøver en testerversjon først for å unngå irritasjoner. Klairs Freshly Juiced vitamin C Serum fungerte bra for meg og tilførte fuktighet, næring og glød til huden.

4. La Roche-Posay Pure Vitamin C

Mens vi snakker om dyre produkter kan jeg anbefale La Roche-Posay Pure Vitamin C. Jeg tror ikke det finnes noen som ikke vet om dette merket. Likevel er det ikke alle som har hatt muligheten til å bruke Pure Vitamin C, eller hva? Den lettvektige formuleringen og den vakre oransje fargen var to ting som imponerte meg – faktisk likner serumet på juicen du får etter å ha skvist en appelsin. Når det kommer til ingrediensene vil du derfor så klart finne vitamin C, kombinert med salicylsyre (håndterer kviser) og peptider. Når disse tre stoffene kombineres har de mange fordeler for huden din. De dårlige nyhetene er at du må vente minst en uke eller to før du merker forskjell på utseendet ditt, som vil vises som økt glød og yngre ansiktshud. Serumet gir derfor ingen raske resultater.

5. Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence

Jeg gledet meg også over å få teste Lumenes vitamin C-serum. Det var virkelig flott, for jeg liker produktet og formuleringen. Siden det ikke er noe særlig populært kan det hende du sliter med å finne serumet på nett, men det er lettere å skaffe deg det fra en nettbasert butikk. Fordelen derimot er den oppglødende og foryngende vitamin C kombinert med dypt fuktighetsgivende hyaluronsyre. På grunn av disse to ingrediensene gjør Lumene Bright Now ansiktsserum huden supermyk nesten med en gang. Arktisk bringebærekstrakt i produktet nærer huden og forbedrer utseendet på den dag for dag. For meg er ikke Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence det mest effektive serumet for rødhet og pigmentflekker, men det fungerer bra som en del av den daglige hudpleien.

Beste stylingverktøy for forskjellige hårtyper
Kjendis Sminke Inspirasjon