Nanoil Face Serum – vitamin C som lar meg kvitte meg med mørke flekker!

Postet i: Kosmetikk

anbefalt ansiktsserum med vitamin C Nanoil

Hei på deg!

Er du klar for en ny anmeldelse av produkter fra Nanoil? Jeg håper det. I dag ønsker jeg å dele detaljer om en ny lansering som heter Nanoil Vitamin C Face Serum. Ved å se på tittelen klarer du kanskje å gjette at produktet gjør underverker for meg. Jeg kunne rett og slett ikke hoppe over det i anmeldelsesseksjonen min. Dette er det beste ansiktsserumet jeg noensinne har prøvd.

Føler du for å bli bedre kjent med det vitaminberikede ansiktsserumet fra Nanoil? Nyt lesingen. 🙂

Nanoil Vit. C Face Serum

Dette Vit. C-baserte ansiktsserumet er et av de fire lettvektige formuleringene som er designet til daglig hudpleie fra Nanoil. Dette produktet bør påføres før fuktighetskrem for å fungere intensivt og rydde opp i de vanligste hudproblemene våre raskt og effektivt. Hvilke resultater kan du egentlig håpe på? Serumet har et helt spektrum av effekter:

  • det reduserer pigmentflekker (inkludert kvisearr og solflekker)
  • det revitaliserer hengende, ujevn og matt hud
  • det behandler akneutsatt, problematisk hud
  • det beskytter mot de første tegnene på aldring

vitamin C-basert ansiktsserum Nanoil

Jeg hadde sloss mot kvisearrene og den flekkete huden min veldig lenge. Det var årsaken til at jeg ønsker å teste ut Nanoil Vit. C Face Serum – Jeg tenkte det ville klare å hjelpe meg litt.

Hva er dette vitaminberikede serumet laget av?

Formuleringen er basert på askorbinsyre, som gjør at serumet fungerer på en viss måte. Denne syren er vitamin C, men typen som er inkludert i Nanoilserumet er ikke en tilfeldig form for vitamin C. Jeg har testet ut flere produkter med vitamin C, og de inneholdt ulike typer syre. I Nanoilserumet får vi 3-0-Etylaskorbinsyre – et av de mest stabile og rasktabsorberende typene vitamin C. Dette er årsaken til at serumet er så effektivt!

Selv om ingredienslisten er kort (Jeg mener dette er en stor fordel fordi det ikke inneholder uheldige stoffer som parabener), har produsenten klart å inkludere en skikkelig spesiell antioksidant i produktet – Punarnavarotekstrakt. Denne planten er ikke godt kjent og er virkelig undervurdert, for egenskapene den har lar oss opprettholde hudens ungdom over lengre tid.

Hvordan fungerer Nanoil Vit. C Face Serum?

  • Det visker ut pigmentflekker og jevner ut hudtonen.
  • Det har antioksidantiske egenskaper og beskytter mot frie radikaler.
  • Det motvirker negativ påvirkning fra UV-stråling.
  • Det forsterker cellefornyelsesprosessen og reparasjon av epidermisen.
  • Det hjelper å behandle akne og lindrer irritert hud.
  • Det gir den naturlige og sunne glansen tilbake.

Fungerte serumet for huden min?

Finnes det en forskjell mellom hva merket lover oss og hvilke effekter serumet faktisk gir? For meg gjør det ikke det. For å være helt ærlig forventet jeg aldri at Nanoil Vit. C Face Serum skulle være så effektivt. Jeg turte ikke engang å håpe på at det ville løse de største problemene mine, men det gjorde det. En gang for alle.

Til nå nylig har ansiktshuden min vært i forferdelig tilstand. Langvarig aknebehandling etterlot stygge symptomer: mørke flekker, arr og veldig tørr hud.

Jeg begynte å bruke Nanoil Vitamin C Face Serum for 6 uker siden. Jeg merket ingen forskjell etter de første påføringene og håpte egentlig ikke på det heller. Så begynte huden min å føles lettere, friskere og fuktigere. Det lettvektige serumet ble absorbert rett etter påføringen, som om huden var tørst etter næringsstoffer og «drakk opp» serumet på sekunder.

Magien begynte et par dager senere. Etter rundt en uke så ansiktet mitt mer glansfylt ut (sunt og vakkert), og huden føltes mindre tørr og stram. Naturligvis fortsatte jeg å bruke serumet, så huden ble bedre og bedre for hver dag som gikk. Til slutt oppnådde jeg det jeg hadde ventet på så lenge – de mørke flekkene begynte å blekne, og forsvant helt. Uten laser og andre kompliserte behandlinger.

Bare ett produkt – Nanoil Vit C. Face Serum – var nok til å la meg nyte feilfri hud igjen. Jeg trenger ikke bruke sminke lenger fordi den strålende huden min er helt kvisefri!

Bruk av Nanoil Vit C. Face Serum

Denne fantastiske effekten kostet meg ikke mye, og jeg mener ikke kun med tanke på budsjettprisen. Ulikt andre oppglødende behandlinger var ikke tidsbruken stor ved påsmøring av serumet. Jeg trengte bare 2-3 minutter per dag og fulgte 3 enkle steg.

Steg 1. Grundig sminkefjerning og ansiktsrens.

Steg 2. Påsmøring av en dose serum i huden.

Steg 3. Sikring av serumet med et tynt lag fuktighetskrem.

Merk! Du må bruke serumet under en krem, ikke som erstatning for krem. På denne måten fungerer serumet bedre og du får mest mulig ut av det.

Nanoil bra ansiktsserum med vitamin C

Anbefaler jeg Nanoilserumet?

Jeg elsker dette produktet fordi det hjalp meg å løse problemene mine med hyperpigmentering, som jeg slet med i årevis. Derfor har jeg ikke noe valg – jeg anbefaler Vit. C Serumet fra Nanoil – Jeg tror dette er det beste serumet for mørke flekker. Så om du plages av samme problem som meg eller huden din ser matt og sliten ut, bør du prøve det ut.

Jeg har gode nyheter til de av dere som ikke trenger et vitamin C-basert serum. Nanoils tilbud inkluderer tre andre serum, som for eksempel et fuktighetsgivende og antialdrende produkt. De er tilgjengelige her:

www.nanoil.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nanoil Anti-Redness Face Serum. Hvordan Fungerer det Egentlig? Les Anmeldelsen min!
TOPP 7 Varmebeskyttende Sprayer – Kort Oppsummering