Nanoil Retinol Face Serum anmeldelse. Spørsmål og svar om Retinol

Postet i: Kosmetikk

anbefalt retinolansiktsserum Nanoil

Hei du,

I dag ønsker jeg å gi deg litt viktig informasjon om en ingrediens som nylig har blitt anerkjent som ganske viktig når det kommer til effektiv hudpleie. Jeg er sikker på at de fleste av dere vil ha dette stoffet hjemme hos dere før eller siden. Retinol – fordi dette er ingrediensen som jeg ønsker å fremheve i dag -er et stoff med bevist effektivitet. Det er i stand til å synlige forbedre huden og lar deg bli kvitt rynker og akne. Er det riktig tid å bruke retinol på? Ja, det er det, så lenge du leser dette innlegget om kvelden. Når du er ferdig, vil du vite alt du trenger om retinol. Jeg skal også fortelle om et ganske bra ansiktsserum med retinol. Kos deg! 🙂

Spørsmål og svar: RETINOL

1. Hva er retinol og hvorfor er det så viktig å bruke det?

For å si det enkelt er retinol bare vitamin A. Dette kan virke som et helt vanlig stoff, men stol på meg når jeg sier at det VIRKELIG FORYNGER huden. Denne effekten ble bevist i laboratorier, som forklarer hvorfor skjønnhetsspesialiser og kosmetologer er så avhengige av retinol. De er konstant på utkikk etter den beste typen, og prøver å utvikle enkelte syntetiske derivater av retinol som kan brukes i ansiktskremer og hudprodukter.

2. Hvilke fordeler får man av retinol i hudpleie?

For å fortelle kort gjør rett og slett retinol huden yngre. Med andre ord vil retinolet føre til fjerning av rynker, hyperpigmentering, akne og andre skavanker. For meg er retinol en virkelig ungdomseliksir.

det beste retinolansiktsserumet Nanoil

3. Hvorfor er det noen som nøler med å bruke retinol?

Det er sant at enkelte er skeptiske når det kommer til retinol. De sier at dette stoffet kan irritere eller tørke ut huden. Dette kan ha skjedd i fortiden, når forskningen rundt retinol og den tryggeste konsentrasjonen som kan brukes i kosmetikk ikke var like… avansert og forstått som den er i dag. For øyeblikket vet vi at rent retinol er trygt for huden, til motsetning fra derivatene av det – retinoider – som kan ha enkelte bivirkninger på huden (f.eks irritasjon). Derfor trenger du ikke være redd for å bruke retinol ved sengetid for så å følge på med solkrem om morgenen – som er ganske viktig uansett fordi UV-stråling gjør at vi eldes raskere.

4. Hvem bør bruke retinol? Hvilken alder er best å starte opp retinolbehandling på?

Dere spørr meg ofte om hvem som bør begynne å behandle ansiktene sine med retinol og hvor lenge slike behandlinger skal vare. La meg begynne med å fortelle at rent retinol er i stand til å kurere akne og redusere rynker, og derfor finnes det ingen spesifikk alder du bør begynne å bruke retinol på. Uansett sies det – på grunn av det at retinol har foryngende egenskaper – at det bør brukes av de som har nådd 35 år. Om du derimot er yngre og huden din trenger ekstra støtte, er det ingenting i veien med å prøve ut et bra retinol i kveldsrutinen for huden din.

5. Hva betyr det at retinol er bra?

Den beste typen retinol finnes alltid i ansiktsserum. Jeg tror og håper at de aller fleste av dere nå vil gi opp de falske forestillingene dere hadde om retinol. Retinol er et stoff som kun er effektivt når det leveres dypt inn i huden, og ikke bare på overflaten. Dette er grunnen til at det å tilsette retinol i ansiktskremer er et feilgrep uten hensikt. Når det er sakt anbefaler jeg at du kjøper et godt absorberende serum som Nanoil Retinol Face Serum.

6. Hvordan fungerer Nanoil Retinol Face Serum?

Ansiktsserumet fra Nanoil inneholder en ren form for retinol, ingen skadelige derivater (retinoider). Retinolet som brukes i dette hudpleieproduktet har en trygg konsentrasjon som er optimal og fører til at serumet har høy effektivtet. Stol på meg, denne typen retinol tilbyr solid støtte for alle typer hud i alle aldre. I tillegg hjelper den deg å få mest mulig ut av hudpleien, og med det mener jeg at dette serumet synlig forynger huden og forbedrer tilstanden og utseendet på den. Nanoils ansiktsserum med retinol absorberes utrolig raskt inn i huden, føles ikke fettete og tetter ikke porene dine. For meg er det det beste produktet om du ønsker å redusere rynker og bli kvitt misfarginger og akne uten å dra hjemmefra.

7. Hvordan bruker man Nanoil Retinol Face Serum?

Du kan bruke dette serumet på daglig basis før du legger deg om kvelden og før du påfører nattkrem. Når du våkner opp neste morgen skal du beskytte huden din med en solkrem (minst SPF 20). Om du derimot føler at huden din er problematisk, eller at den ikke tåler daglige doser av retinol, kan du prøve å bruke det annenhver dag. Om du ikke opplever bivirkninger i ansiktet ditt kan du begynne å bruke Nanoil Retinol Face Serum oftere.

det beste retinolansiktsserumet Nanoil

8. Hvor kan jeg kjøpe Nanoil Retinol Face Serum?

Bare gå til den offisielle nettsiden [www.nanoil.no] for å bestille. Mens vi snakker om det må jeg fortelle deg at retinol kan kombineres med naturlige oljer, som gjør at du kan legge til noen vegetabilske oljer av høy kvalitet til handlekurven din, som for eksempel arganolje eller en hvilken som helst annen olje fra Nanoil. Disse er sertifiserte og helt naturlige produkter – jeg bare elsker hver eneste en av dem 🙂 I tillegg må jeg innrømme at Nanoil Retinol Face Serum overrasker positivt med prisen sin. Det er ikke dyrt, spesielt når du merker at det er tilgjengelig i stor størrelse – 50 ml. Så vidt jeg vet selges vanlige ansiktsserum kun i flasker på 30 ml.

Jeg mener at dette er det beste ansiktsserumet med retinol jeg noengang har prøvd, og derfor er jeg ikke overrasket over at retinolet fra Nanoil mottar mange positive tilbakemeldinger. Jeg gir den høyeste karakteren til Nanoil Retinol Face Serum jeg også.

Jeg er nyskjerrig på om du har hatt muligheten til å prøve ut Nanoil Retinol Face Serum. Hvilke tanker har du om hudpleieprodukter med retinol?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Enzymatisk, gommage, gjør-det-selv eller mekanisk? Hvilken kroppsskrubb er best?
Gjør-det-selv Hårmasker – Kjøkkenlaboratorium for Sunne Hårstrå