NANOIL Castor Oil – mitt favorittprodukt for hår, øyenbryn og negler

Postet i: Kosmetikk
NANOIL Castor Oil - mitt favorittprodukt for hår, øyenbryn og negler

Kjære lesere! I dag skal vi snakke om lakserolje, et middel kjent og brukt i mange husstander i generasjoner. Jeg liker naturlige oljer og lakserolje er virkelig unikt, takket være de utrolige egenskapene. Derfor er det uerstattelig i pleie for hår, øyenbryn og negler. Om du ser etter den beste lakseroljen kan jeg si med en gang at du bør unngå apoteket og heller velge den høyeste kvaliteten, som garantert av NANOIL. Her er noe informasjon om Nanoil Castor Oil!

Nanoil Castor Oil – hva fikk meg til å velge den?

Vel, denne oljen er den beste kvaliteten jeg kunne finne. Kapasiteten, den jevne og lette formelen, sertifiseringen og selv innpakningen – alt var rett for meg! Dette beskjedne produktet viste seg å passe til mange bruktsområder i hudpleierutinen min. Takket være denne allsidigheten tilsettes det ofte til hår- og kroppsprodukter. 100 % naturlig lakserolje fra Nanoil er det beste valget om du vil styrke håret og gi det næring, tykne øyenbrynene dine og gjøre vippene dine lengre. Det er også flott til neglerutinen din. Det renser alle urenheter og kosmetikk fra ansiktet ditt perfekt. Det jevner ut huden og opprettholder fuktighetsnivået. Etter min mening: ET SENSASJONELT, ALLSIDIG PRODUKT!

Organisk lakserolje

Lakserolje – fordeler og kosmetisk bruk

Kjære lesere, husk at når du kjøper skjønnhetsprodukter, også naturlige, har du alltid et valg, så invester i den beste kvaliteten. Jeg har lenge visst at lakseroljen som selges hos apoteker ikke er den samme. Apoteket selger lakserolje for helsemessige formål, slik som å hjelpe mot problemer med fordøyelse. Om du ser etter lakserolje til kosmetiske formål, bør du se etter en sertifisert, kosmetisk lakserolje, slik som den fra Nanoil. Den ga meg de beste resultatene i hudpleierutinen min <3

NANOIL Castor Oil fordeler:

  • Den har antiseptiske egenskaper og forhindrer vekst av bakterier på huden, som er grunnen til at det ofte brukes som for eksempel fotkrem eller akne-behandling.
  • Øker vekst av hår, øyenbryn og øyenvipper, samt forhindrer hårtap.
  • Gjør håret og vippene litt mørkere: den hjelper også med å opprettholde intensiteten til hårfarge. Om du for eksempel farger håret og vil opprettholde den nydelige fargen, anbefaler jeg at du bruker lakserolje som hårmaske én gang i uka.
  • Jevner ut og gjør huden mykere, samt hjelper med å bekjempe appelsinhud og strekkmerker. Den er perfekt til massasje!
  • Renser ansiktet perfekt og gjør huden fri for giftstoffer, talg og sminkerester. Du kan bruke den til å fjerne sminke!
  • Lakserolje gir god næring til huden og opprettholder rett fuktighetsnivå. Selv om jeg ikke bruker det som et ansiktsserum, bruker jeg det regelmessig under øynene i steden for en øyekrem. Det gjør under! Huden er veldig jevn, har perfekt fasthet og hydrert.
Kaldpresset lakserolje Nanoil

Personlig elsker jeg naturlige oljer, og Nanoil Castor Oil er den ledende blant dem. Den er unik, uerstattelig og av høy kvalitet. Dette er ett av de beste skjønnhetsproduktene mine. Jeg skilles praktisk talt aldri fra den – jeg tar den med på hver eneste tur og reise: den er multifunskjonell, så det lar meg spare plass i bagasjen.

Og hva med deg? Bruker du oljer i den daglige hudpleien din? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dagens DIY sminkeideer
Hvordan opprettholde fargebehandlet hår