Nanoil Anti-Redness Face Serum. Hvordan Fungerer det Egentlig? Les Anmeldelsen min!

Postet i: Kosmetikk

serum for ansiktsrødhet Nanoil

Hei!

Jeg skal anmelde et nytt produkt i dag. Dette er et ekstraodinært serum for rosaceaplaget hud. Produkter som brukes på slike sensitive hudtyper kan ikke gambles med. Om du velger feil vil ansiktet ditt lide stort av det så du ender opp med inflammasjon, rødskjær, edderkoppårer og andre problemer du sikkert er kjent med. Nanoil Anti-Redness Face Serum er et nytt produkt Nanoil tilbyr. Hva gjør dette topprangerte serumet? Les om resultatene mine nedenfor!

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Produktdetaljer

KONSISTENS: Lettvektig, glatt, vannbasert serum

FLASKESTØRRELSE: 50 ml (ekstrapoeng for det!)

PRIS: rettferdig og rimelig med tanke kvaliteten og effekten produktet tilbyr (mer om dette nedenfor)

LAGET FOR: Rosaceaplaget, sensitiv, matt og veldig tørr hud

Nanoil Anti-Redness Face Serum BRUK

Det kan brukes når som helst (både morgen og kveld). Jeg bruker Nanoilserumet mitt to ganger om dagen, og alltid på ren hud etter toning. Nanoil Anti-Redness Face Serum er et bra valg uansett sesong fordi det ikke inneholder fotosensitive ingredienser – du kan bruke det når solen skinner. Det beskytter faktisk huden mot varme, som reduserer rødskjær. Det er et livsviktig trinn før påføring av solkrem.

topprangert ansiktsserum mot rødhet Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum KOMPONENTER

Botaniske ekstrakter igjen og igjen! En virkelig godsak for rosaceaplaget hud. Selvfølgelig er ikke utvalget av ingredienser tilfeldig – dette serumet inneholder planteekstrakter som beskytter mot problemer som er typiske for sensitiv rosacea-hud: ruhet, kløe pga. irritasjon, stram ansiktshud og de populære edderkoppårene, som er røde blodkar som vises i ansiktet. I ingredienslisten vil du finne ekstrakter fra linden, sypresskjegler og kastanje – de beste plantene for rødsprengt hud.

Denne formuleringen er beriket med naturlige, fuktighetsgivende stoffer og ingredienser som forbedrer hudtonen (som er velkomment om du plages av rødskjær) og har antialdrende effekt.

Nanoil Anti-Redness Face Serum EFFEKTER

Jeg elsker effekten for huden min! Mens jeg leste rundt på Internett fant jeg mange positive tilbakemeldinger. En påføring var nok til å lindre det «ildsinte» ansiktet mitt så det ble mykere og glattere. Det føles ikke stramt eller brennende ut lenger. Fordi Nanoil absorberes raskt, fungerer produktet bra under sminke.

Etter å ha brukt produktet i noen uker kan jeg se at edderkoppårene er borte! Huden min er ikke så forbasket humørsyk og sensitiv lenger, og jeg rødmer ikke like ofte. Huden min ser ikke ut som den er rosaceaplaget noe mer. 🙂

beste ansiktsserum mot rødhet Nanoil

MIN POENGSUM FOR NANOIL. ER DET VERDT Å KJØPE?

Definitivt. Det er ikke svindyrt, og du frigjøres fra det irriterte ansiktet ditt uten stor innsats. For meg har produktet bare fordeler: flaskestørrelsen, konsistensen, resultatene… Det er et av de beste ansiktsserumene mot rødskjær jeg har prøvd så langt.

Siden du vet at jeg elsker og anbefaler produktet på det sterkeste, lurer du sikkert på HVOR DU KJØPER serumet. Ideelt sett kjøpes det fra produsenten. Gå inn på www.nanoil.no og gå på handletur, for Nanoil tilbyr så mange bra kosmetiske produkter. Bare se selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Løsningen for Flatt Hår? Jeg Oppdaget Nanoil Hair Volume Enhancer
Nanoil Face Serum – vitamin C som lar meg kvitte meg med mørke flekker!