Lashcode Mascara. Du kommer heller ikke til å motstå den!

Postet i: Sminke

Lashcode - den perfekt e maskara

Har du funnet din ideelle maskara? Opp med hendene hvis du har en favoritt. Jeg tipper du fortsatt leter etter den ene. Det er grunnen til at du kommer til å like dagens omtale. Du har trolig ikke hørt om denne nyheten, men la meg fortelle dere med en gang – denne maskaraen har stjålet hjertet mitt!

Vippene mine er ikke egentlig problematiske. De er ganske elastiske og naturlig bøyde. Bare dumt de er så tynne og lyse at de nesten er usynlige, noe som er det mest irriterende.

Hvordan bør en god maskara være?

Jeg har alltid ønsket meg en maskara som gir svært naturlig øyedefinisjon. Mørke, fulle og lange vipper bør komplementere sminken så en maskara må gi utrolig forlengelse og volumboost. Men varighet er det viktigste for meg. De fleste maskaraene jeg har testet ble ubrukelige etter noen måneders bruk – de ga merkelig harde, klumpete og klissete vipper. Hva om et produkt støttet vippene mine i stedet for å svekke dem? Det ville vært en perfekt maskara… akkurat som Lashcode!

LASHCODE – maskara som kjenner koden til vår skjulte skjønnhet ♥

Jeg har vært den glade eier av Lashcode i to måneder. Jeg vil gjerne fortelle dere om produktet i dette innlegget. Lever den opp til alle mine forventninger? Passer den for både dag- og nattsminke? Her er min mening om Lashcode-maskaraen som jeg elsker.

Farge. Lashcode kommer i en versjon – en vakker, intens svart farge. Den har dypheten jeg alltid har ønsket meg. Andre maskaraer er koksgrå, gråaktige og vage. Lashcode dekker vippene med ekte svarthet.

Formel. Maskaraen er fløyelsaktig og har riktig tetthet så den er effektiv til å sminke seg med og gir ikke flekker. Viktig! Det er den første maskaraen jeg har hatt i hendene mine som fortsatt er like fersk etter to måneder som etter første gangs bruk.

Kost. Maskaraen byr på en svært fleksibel silikonkost med en form som matcher øyeformen. Etter min erfaring er silikonapplikatorer de beste siden de gir flott børsting og fordeler riktig mengde maskara så effekten ikke overdrives. Takket være den smale tuppen kan du dekke selv de korteste vippene i øyekroken.

Påføring. Takket være den fløyelsaktige formelen og den presise kosten er Lashcode ekstremt lett å bruke. Ett lag er nok til å definere vippene. To lag gir mer definisjon men effekten er fortsatt naturlig. Maskaraen påføres raskt med garanti om ønskede resultater.

Holdbarhet. Lashcode er ikke vannfast, noe som er en fordel for meg. Selv om den ikke er vannfast, blir maskaraen værende på vippene gjennom hele dagen og natten (festing) uten å flasse av. Effekten på vippene slites ikke av; de defineres på samme måte. Maskaraen vaskes lett av med en lett sminkefjerner.

Finnes det noe Lashcode har som andre maskaraer ikke har?

Klart det gjør! Lashcode er en blanding av en utrolig maskara og vippeserum, noe som var den største overraskelsen. Den består av et sett næringsstoffer som utgjør enestående støtte for vippene mens man går med sminke. Det er dette som gjør Lashcode annerledes enn andre maskaraer.

Hva inneholder Lashcode? Et sett pleiende ingredienser, inkludert Soyaspireekstrakt, Hveteskuddekstrakt, Baicalin (Baikal Skullcap-ekstrakt), Pro-Vitamin B5, Vitamin E, Arginin, Bivoks, naturlig maiskonseveringsmiddel.

Hvordan pleier maskaraen vippene?

 • reparerer i dybden, styrker og gjenoppbygger,
 • sikrer riktig fuktighetsnivå,
 • gir mykhet, elastisitet og glans,
 • fungerer som et lite beskyttende skjold for vippene,
 • forhindrer aldring og uttynning av vippene,
 • ØKER VIPPEVEKST.

For å oppsummere…

Lashcode er den første maskaraen som gjør meg sikker på at jeg vil se perfekt ut og at sminken min vil være uttrykksfull, feminin men naturlig. Utrolig nok pleier den også vippene mine, som er sunnere etter sminkefjerning – glatte, elastiske og glansfulle. Etter min mening har Lashcode en attraktiv pris, for du finner ingen slik blanding av kvalitet og elegant design blant parfymeriprodukter. Vil du finne ut om det jeg skriver er sant (det er det), kan du bestille Lashcode på nett. Jeg tror du vil forelske deg i maskaraen slik jeg har gjort.

20 Kommentarer “Lashcode Mascara. Du kommer heller ikke til å motstå den!”

 1. Rebekka

  Utrolig maskara! Selv når jeg hadde påført noen lag ble det ingen klumper og den så utrolig ut. Og den er såååå langvarig. For meg er den best 😀

  Svar
 2. Dina

  den har en veldig dyp svartfarge som ikke blekner. Det er Lashcode som viste meg hvordan effekten av millioner vipper egentlig burde se ut <3

  Svar
 3. KveldsBlomst

  du hadde nysgjerrigheten min, men nå har du oppmerksomheten min 😀 Jeg hadde ikke mulighet til å prøve den, men den blir definitivt mitt neste kjøp 😀

  Svar
 4. Ann-Kristin

  Jeg fikk den akkurat og har brukt den noen ganger men er fornøyd. Dekker fint og 2 lag er nok for at vippene skal være tette og lange. Jeg regner med at den ikke tørker ut etter litt tid, noe som skjedde med meg før med dyr maskara.

  Svar
  • Lana

   ingen grunn til bekymring 🙂 Jeg opplevde noe lignende med annen maskara, etter en måned endrer de konsistens og begynner å flasse av og det var så mange klumper. Jeg har hatt Lashcode i to måneder og ingenting har endret seg; den er ikke tykk men varer veldig lenge. Cheers 😀

   Svar
 5. Irma

  Jeg ko over denne artikkelen fordi jeg lette etter den perfekte maskaraen. Jeg har ikke møtt noen som gjør vippene lengre, tykkere og ikke får dem til å klumpe seg på samme tid. Jeg har veldig korte vipper og mange koster fungerer bare ikke, og da er det bare silikon som har en sjanse (store, hårete koster misfarger bare øyelokkene mine). Jeg er fristet til å prøve denne maskaraen

  Svar
  • Ronja

   Jeg anbefalte den til deg fordi jeg også har korte vipper, og extensions er ikke noe for meg, jeg er veldig klar over at det svekker vippene, men denne maskaraen gir ekstra lengde og en effekt av tette vipper. Kosten er utrolig for øyekrokene. Den eneste ulempen er prisen, men generelt kan det være den beste maskaraen.

   Svar
 6. janne

  Jeg har ikke funnet min perfekte maskara ennå. Selv når jeg tror jeg har gjort det, tas den enten av markedet kort tid etter, eller noe endrer seg så den ikke er like god som den var og for eksempel tørker ut for fort. Denne kan være god. Jeg blir oppmuntret av innlegget ditt, spesielt fordi du ikke anbefaler dårlige produkter 😉 Klem!

  Svar
 7. O.

  Det er den beste kosten jeg noensinne har sett. Den dekker vippene så godt og det er klumper, separerer dem veldig godt. Jeg sier JA 😀 😉

  Svar
  • Renate

   ingenting vil noensinne overbevise meg om å bruke silikonkost!

   Svar
 8. Mirjam

  For meg er det en ganske god maskara og jeg er fornøyd med den. Det er ingen allergisk reaksjon, noe som er viktig for meg. Ingen flekker og den varer lenge og er lett å fjerne med vanlig rensevann

  Svar
 9. berit

  hei. Jeg lurer på om den faktisk er så lett å fjerne. Det er alltid et problem å bli kvitt maskara :((( flekker over hele ansiktet og for å fjerne selv vanlig maskara, ikke vannfast, trenger du tofaset sminkefjerner. Ikke få meg til å begynne å snakke om vannfast maskara, helt håpløst. Jeg hadde en gang en veldig god mascara fra bourjois men det var et mareritt å fjerne den og jeg ville ikke bruke den mer

  Svar
  • elise

   vel, du har ikke noe å stresse med her, jeg bruker den med skånsomt rensevann

   Svar
 10. Eveline

  vganske bra, men jeg synes de billigere er like gode eller ikke langt bak

  Svar
 11. Dagdrømmer

  Bøy og lengde med denne maskaraen er veldig fin og uten klumper. Jeg har superkorte og tynne vipper og siden jeg begynte med maskaraen er jeg ikke den eneste som ser forskjellen 🙂 det er min første tube, men jeg tenker på å holde meg til den enda lengre.

  Svar
 12. Sylvie p

  hva om varigheten???

  Svar
  • Dagdrømmer

   jeg vet ikke ennå siden jeg har brukt den i rundt en måned og ikke har sett den gå tom noe særlig

   Svar
 13. sonja

  Jeg brukte den en gang når venninna mi ga den til meg for å prøve og den var ganske OK men ikke god nok til at jeg vil kjøpe den.

  Svar
 14. Edith

  Den er bra for øyeblikket og jeg er fornøyd med denne maskaraen. Effekten er flott og det er ingen allergisk reaksjon, noe som er viktig for meg. Ingen flekker og langvarig effekt på vippene og selvsagt er den lett å fjerne med vanlig rensevann

  Svar
 15. Tine

  Jeg kjøpte den av nysgjerrighet og fant dermed min favorittmaskara 😀 Vippene mine er supersvarte!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Body Balm Bar: DIY. Oppskrift