Bøtemiddel for tynne bryn? Nanobrow serum – Omtale, resultater, meninger

Postet i: Kosmetikk

nanobrow brynserum

Hei der!

De av dere som følger bloggen min, vet at Moder Jord har gitt meg ganske lange, fulle vipper, men det virker som om hun ikke hadde tid til øyenbrynene … Jeg satt igjen med slappe, ganske tynne bryn med hull i. Jeg er glad for at jeg ikke trenger å klage på tykkelsen: Jeg har alltid klart å fylle dem ut ved hjelp av en blyant eller øyenskygge (jeg har fortsatt ikke blitt overtalt til å prøve pomade). Årsaken til at jeg tar opp dette temaet er at mange av dere har lyst til å gjøre endringer når det gjelder øyenbrynene.

For en stund siden fant jeg mange glødende anmeldelser av Nanobrow brynserum. Det anbefales av bloggere jeg følger, jenter på Instagram, vloggere, influencere, venner … Jeg bestemte meg for å prøve det ut og se hvilken effekt det hadde på mine egne bryn.

Generelt høres anmeldelsene av Nanobrow veldig oppmuntrende ut: resultater etter en måned, fullstendig rekonstruerte bryn etter noen uker, fargeoppgradering, fyldigere bryn, lengre, tykkere, sunnere, sterkere bryn som ikke faller ut, etc. Jeg må innrømme at meningene og jenter som viste før- og etterbilder fra behandling med Nanobrow imponerte meg. Så jeg bestemte meg for å teste serumet. Behandlingen min begynte for åtte uker siden, og nå kan jeg skryte av å ha slike bryn som alle vil ha.

Nanobrow serum – beskrivelse, resultater uke for uke

Dette er et fantastisk produkt – det ser bra ut og er praktisk å bruke, applikasjonen tar bokstavelig talt et sekund. Dette brynserumet har en liten svamp som har ideell form for brynene. Du kan bruke Nanobrow enten på hele brynet eller bare der du vil at brynene dine skal vokse ut igjen. Jeg brukte det på hele brynet, og konsentrerte meg mest om hullene.

Jeg vedder på at du er nysgjerrig på resultatene uke etter uke, så her er de!

Nanobrow serum – de første tre ukene av behandlingen

Det skjedde ikke mye, men jeg tipper det er normalt – du får ikke umiddelbare resultater av verken kremer eller kosttilskudd heller. Det samme gjelder Nanobrow. I løpet av de første ukene virker serumet på hårsekkene og gir næring, reparasjon og vekststimulering.

Nanobrow serum – 4., 5. og 6. behandlingsuke

Dette var en virkelig revolusjon for øyenbrynene mine. Det var en hyggelig overraskelse å se mørkere, tykkere bryn som hadde mer fuktighet. Det beste av alt var at nye hår begynte å vokse ut mellom de ‘gamle’ brynene; først var de små og knapt synlige, men de ble lengre og tykkere for hver dag 🙂

Nanobrow serum – 7. og 8. behandlingsuke

Jeg har hørt at resultatene av og til er synlige tidligere (antar at det avhenger av hårsekkenes tilstand), men jeg måtte vente i nesten tre måneder på en TOTAL brynreparasjon. Takket være utholdenheten min og at jeg var systematisk, klarte jeg å oppnå et resultat som overgikk forventningene og drømmene mine.

Egentlig kunne jeg ha fullført behandlingen etter å ha fått disse resultatene, men husk at øyenbrynene har en vekstsyklus der de til slutt faller ut. Derfor må effekten av fulle, volumfylte bryn opprettholdes. For å klare dette bruker jeg Nanobrow bare hver 2.-3. dag. Som et resultat får bittesmå hår fortsatt en dose nærende og regenererende ingredienser slik at de kan fortsette å vokse og gi deg fantastiske bryn.

I dag trenger jeg ikke lenger å bruke tid på lange sminkerutiner for å gi dem fin form, fylle dem inn osv. Jeg bruker enten en klar bryngelé eller brynmaskara. Det er alt – noen sekunder, og sminken er komplett. Alt sammen takket være Nanobrow. Derfor anbefaler jeg det til alle som drømmer om feilfrie, fulle øyenbryn. Produktet varer lenge og er nok til flere måneders behandling. For å være ærlig er jeg positivt overrasket over at det var så enkelt. Alt jeg måtte gjøre var å kjøpe et serum og bruke det en gang om dagen … Det er helt tydelig ikke bare et tilfeldig produkt, og hvis du sliter med å finne den beste måten å reparere brynene dine på – så anbefaler jeg Nanobrow serum.

Listen over ingredienser var også en positiv overraskelse. Jeg har aldri funnet slike gjennomtenkte produkter som bugner av naturlige ingredienser av ypperste klasse. For meg er dette et skjønnhetsmesterverk og en pakke med kraftige stoffer: ginsengrotekstrakt (full av vitaminer, gir næring og styrker bryn og follikler), soyabønneekstrakt (aktiverer hårvekst og øker proteinsyntesen, forhindrer brynene i å falle ut), hvetekimekstrakt (tilfører glans og elastisitet, mykgjør, har god pleiende effekt); serumet inneholder i tillegg ingredienser som akselererer veksten og beskytter øyenbrynene (f.eks. panthenol og intensivt fuktighetsgivende propandiol). Alt dette gjør et virkelig godt inntrykk og får serumet til å virke feilfritt.

Har noen av dere brukt det? Del meningene dine nedenfor 🙂

18 Kommentarer “Bøtemiddel for tynne bryn? Nanobrow serum – Omtale, resultater, meninger”

 1. Janne

  3 måneder? det er lenge! jeg også brukte nanobrow men brynene mine var tykkere etter sånn 4 uker. jeg trodde det var lenge, men ser at jeg tok feil 😀

  Svar
 2. Judit

  Kan du fortelle litt mer om ingrediensene? Hvordan fungerer de?

  Svar
  • Randi K

   Jeg fant hele ingredienslisten på nettsiden og … veldig imponerende! Flott naturlig brynsserum

   Svar
 3. Margit

  Kan du legge til en oppdatering når litt tid har gått på hvor lenge effektene varte?

  Svar
  • vRiDd

   Jeg bruker også Nanobrow og har det i 5 måneder nå, jeg fikk resultater etter 3 uker og nå bruker jeg det kun et par ganger i uken for å opprettholde effekten. Jeg er veldig fornøyd med det!

   Svar
 4. Lise

  Jeg bestilte den for 2 uker siden, fikk den neste dag og begynte å bruke med en gang. den er flott!! :):)

  Svar
 5. T.

  hvor mange ml?

  Svar
 6. Ester

  Har det og elsker det! Det er det mest fjærlette serumet jeg har prøvd noensinne: absorberes lett, ingen klumping eller kliss. Det beste av alt er at jeg nå har VAKRE BRYN. <3

  Svar
 7. Marianne Skesmo

  kan jeg bruke den to ganger daglig?

  Svar
 8. Laila

  Jeg har veldig tynne og ujevne bryn… nesten usynlige… tror du nanobrow hjelper? Jeg har brukt så mange serum uten effekt… ;(

  Svar
 9. Mette

  #teamnanobrow jeg elsker, anbefaler, bruker og vil aldri bytte til et annet serum!

  Svar
 10. Eslem

  Jeg foretrekker castorolje – billigere og fungerer

  Svar
  • Grethe

   Jeg tror hverken castorolje eller noen annen olje er like bra eller bedre enn serumet. Det er sannheten.

   Svar
 11. Pati

  Hva er prisen? Hvor kan jeg skaffe meg en?

  Svar
 12. Camille

  For to måneder siden ville jeg sagt at ingen serum er bra nok til å hanskes med brynene mine. De var helt svake, pjuskete og uttynnede. brynshår falt ut hele tiden og all sminkefjerning førte til flere hull i brynene mine. Jeg fikk nanobrow av en venninne men etter alle serumene jeg har prøvd, var jeg sikker på at det ikke vill fungere. Jeg ble overrasket når jeg så at brynene mine sluttet å falle ut etter et par dager. I dag har jeg vakre, tykke og sterke bryn og anbefaler nanobrow til alle. Den kan hanskes med selv de verste tilfeller og er verdt prisen, uten spørsmål. Spesielt vet jeg av egen erfaring at dyrere serum finnes der ute som ikke fungerer like bra.

  Svar
 13. Line

  Du motiverte meg med denne anmeldelsen 😛

  Svar
 14. Dronning

  Flott naturlig serum for bryn som faktisk funker

  Svar
 15. Tove

  Jeg er enig i denne anmeldelsen. 100% fordi det reddet mine bryn også. Nanobrow hjalp meg når ingen andre serum kunne!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bestselgende Nanoil Aloe & White Tea Face Serum: Anmeldelse & Resultater
Vakre, lange og krøllete vipper med Nanolash vippeløftsett. Jeg testet og sjekket om vippelaminering hjemme er mulig!