Bestselgende Nanoil Aloe & White Tea Face Serum: Anmeldelse & Resultater

Postet i: Kosmetikk

I dagens bloggposting får du en fullstendig rapport over effektene til det aloe-verabaserte serumet lansert av Nanoil. Denne hudforbedreren er en hit og jeg antar at alle kjendiser og influensere vet om det (og har prøvd det ut!). De gode anmeldelsene kommer fra alle kanter. På bloggen min kan du lese en ærlig og grundig skhønnhetsrapport om ingrediensene, bruken og resultatene Nanoil Aloe & White Tea Face Serum tilbyr. Nyt lesingen!

Aloe vera og hvit te. Hva gjør de til de beste hudpleieingrediensene? 

Aloe vera vokste i popularitet for det meste takket være Holika Holika geleen til ansikt, kropp og hår. Denne 100% Aloe vera ekstrakten er et virkelig kult produkt jeg liker å bruke om sommeren istedenfor tykke bodylotions, men det er ikke perfekt som ansiktspleieprodukt. Jeg begynte å lete etter en ideell aloe-verabasert ansiktsforbedrer og jeg fant det i Nanoil kolleksjonen. Bortsett fra aloe veraekstrakten, inneholder Nanoilserumet ekstrakt av hvit te og andre ingredienser som transporterer de dyrebare aktive stoffene til de dypeste hudlagrene. Komponentene er blitt nøye utvalgt så serumet virkelig fungerer og tilbyr maksimal effektivitet. Ta en titt på profilen til de viktigere ingrediensene nedenfor.

  • Ekstrakt av hvit te – en sterk, fantastisk antioksidant som forhindrer aldring og bekjemper frie radikaler. Den holder huden din fyldig og ungdommelig. Hvit te motvirker hengehud, lysner opp og revitaliserer epidermisen, glatter ut fine linjer og – takket være antioksidantegenskapene sine – beskytter mot hudskader forårsaket av blålys.
  • Aloe vera ekstrakt – en verdenskjent, sunn ingrediens som har over 200 aktive stoffer i seg. Den har blitt grundig testet av kosmetologer som fortsatt tror den er blant de sunneste stoffene som finnes. Aloe vera helbreder, lindrer og tilfører fuktighet til huden, reparerer epidermisen, motvirker irritasjoner og TEVT (transepidermalt vanntap), booster vitalitet, roer ned huden og hjelper til i helbredningsprosessen fordi den tilfører fuktighet, styrker og nærer. Aloe vera er en skaderesistent plante og gjør også det samme for huden ved å beskytte den mot dårlige utenforliggende faktorer.

Nanoil Aloe & White Tea Face Serum. Hva gjør det så spesielt?

Alt ved dette serumet er perfekt, inkludert formuleringen. Andelene av ingrediensene har blitt nøye utvalgt for å gi huden den mest intense pleiende effekten mulig, som gjør den både uthvilt og avslappet på samme tid. Serumet beskytter huden mot forurensning fra store byer og andre skadelige effekter fra eksterne faktorer. Det utfører oppgaven sin så bra at det raskt ble en bestselger.

Nanoil Aloe & White Tea Face Serum gir lindring til sensitiv, irritert, veldig tørr hud som tilbringer mye tid foran TV-, mobil- eller dataskjermer som utstråler såkalt blålys, som fører til ansiktsrynker og kråketær.

Nanoil Aloe & White Tea Face Serum: anmeldelser & resultater

Dette serumet gjør rett og slett huden min vakker. Mest av alt ser ansiktet mitt glødende, uthvilt, fuktig og mykt ut. Etter første bruk kunne jeg se at serumet fungerte – ingen mer tørre flekker. Huden holdt seg fuktig hele dagen og serumet beskyttet det mot sterke vinder. Ansiktet føles til og med deilig å ta på – mykt som silke. I tillegg er dette serumet en flott sminkeprimer; foundationen min holder seg lenger på og sminken ser perfekt ut til natten kommer. Jeg har en tendens til å ha oljete T-sone, men den har virkelig vært mindre fet siden jeg begynte å bruke Nanoil sitt serum – aloe vera balanserer talgproduksjonen helt perfekt.

Hvor kan du kjøpe Nanoil Aloe & White Tea Face Serum?

Nanoilserumet er allerede en bestselger så jeg antar at den finnes i mange ulike nettbutikker, men jeg liker å kjøpe serumet mitt på den offisielle siden. Ta en tur til www.nanoil.no for å se effekten av dette fantastiske serumet som alle influensere sverger til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vippeserum – Velg den med kort ingrediensliste. La meg fortelle deg hvorfor
Bøtemiddel for tynne bryn? Nanobrow serum – Omtale, resultater, meninger