TOPP 7 Varmebeskyttende Sprayer – Kort Oppsummering

Postet i: Kosmetikk

Å beskytte håret mens man varmestyler det er ekstremt viktig. Jeg forsto dette alt for sent – etter å ha totalvraket håret mitt med daglig retting. Jeg brukte ingen balsam, oljer eller noe som helst som kunne beskytte det mot det verste.

En varmebeskyttende spray er derimot som regel nok.

Visste du at stylingprodukter kommer i to forskjellige grupper? De som hjelper deg å skape drømmefrisyren og de som sikrer håret mot destruktive effekter fra høye temperaturer. Vi bør bruke begge av disse, eller hva?

Det er derfor jeg presenterer:

DE BESTE VARMEBESKYTTENDE HÅRSTYLINGSPRAYENE

Jeg hadde muligheten til å teste dem ut i mitt eget hår. Jeg strakk meg ofte etter en krølltang eller et flattjern, så testene ble utført under tøffe forhold. Hva fungerte bra på håret mitt?

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

nanoil VARMEBESKYTTENDE SPRAY

En varmebeskytter fra Nanoil kapret hjertet mitt fra første bruk. Utenom den rimelige prisen og det flotte designet er den supereffektiv! Nanoilsprayen garanterer deg maksimal beskyttelse fra temperaturer på opp til 220 grader celcius, og omhyller håret med et beskyttende lag som styrker det mens vi styler det. Produktet inneholder silkeproteiner så det i tillegg reparerer, glatter ut og fremhever glans. Dette er ikke bare en varmebeskytter, det er også en forskjønnende spray.

Produkt nettside: www.nanoil.no

#2 Ouai Heat Protection Spray

En vanlig og beskyttende samt stylende spray fra Ouai fortjener også å nevnes. Takket være polymere styrker den håret og beskytter det mot høye temperaturer. De tilsatte planteekstraktene mykgjør og glatter ut hårstråene, og temmer dem for å forebygge mot krusing mens du for eksempel føner håret. Den er lettvektig og kommer i en nyttig flaske med brukervennlig forstøvertut.

#3 Balmain Thermal Protection Spray

En spray fra Balmain som er innpakket i en vakker damaskfarget beholder er enda et alternativ for de som vil beskytte frisyrene sine mot skadelige forhold. Den inneholder plantebaserte proteiner, argannøttekstrakt og provitamin B5, som er en rekke reparerende, nærende og fuktighetsgivende virkestoffer. Likevel fokuserer sprayen mest på å sikre hårstråene mot skader fra høye temperaturer.

#4 Kevin Murphy Ever Smooth Style Extender

Kevin Murphy Ever Smooth Style Extender er enda et interessant produkt – det målsetter seg å øke holdevnen på en frisyre og fungerer også som varmebeskytter. En minimalistisk flaske (typisk for merket) inneholder en lettvektig og innovativ spray som kontrollerer krusing og skaper en frisyre som varer lenge takket være varmeaktiveringen fra føneren. Denne sprayen er mer for å temme uregjerlige hårstrå enn varmebeskyttende.

#5 Philip B. Thermal Protection Spray

En temperaturbeskyttende spray fra Philip B. kan også brukes for å style og skape en glatt finish. Den har en enkel og nyttig forstøvertut i en fancy flaske, i tillegg til en herlig duft som stimulerer sansene. Du sprayer den på og mottar glans og beskyttelse til gjengjeld. Den fungerer takket være ingredienser slik som mongongoolje, mandelolje, vitamin E, peptider fra blå lupiner og ekstrakt fra saflor. Dette er ganske mange naturlige ingrediense

#6 L’Oreal Elvive Dream Lengths Heat Slayer Spray

L’Oreal Paris tilbyr også en varmebeskyttende spray. Produktet beskytter mot skader som forårsakes av temperaturer på opp til 230 grader Celcius, i tillegg til å forebygge mot krusete og statisk hår. Den er effektiv på å glatte ut håret og gir en silkemyk finish. Det er synd at ricinusoljen som er tilsatt i formuleringen gjør sprayen så fet. Dette kan tynge ned utsatte hårtyper.

#7 Wella Eimi Sugar Lift

Helt til slutt skal vi snakke om et uvanlig produkt. Dette er ikke en vanlig varmebeskytter, men heller en sukkerbasert stylingspray som booster volum og fjerner krusing fra håret. Hvordan gjør den dette? Med sukker, som løfter røttene og tilfører glatthet på samme tid. Wella Eimi Sugar Lift forebygger også mot tørrhet og sprøtt hår. Jeg må si at dette er en interessant ide.

Hvilke sprayer bruker du i håret ditt?

Del dem i kommentarene!

Nanoil Face Serum – vitamin C som lar meg kvitte meg med mørke flekker!
Enzymatisk, gommage, gjør-det-selv eller mekanisk? Hvilken kroppsskrubb er best?