Sterke & Vakre vipper? Jeg vet om den enkle måten!

Postet i: Øyne | Sminke

Hei!! 

Lange og fulle øyenvipper er symbolet på femininitet. Hva gjør du for å holde dem slik og for at de skal se slående ut? Forlengende maskaraer, vippetang eller lakserolje? Tro meg, det finnes mye bedre måter å få glede av sterke og vakre vipper på. Hva er disse? Les innlegget!

Ikke gni øynene

Hvis du gjør dette, svekker du vippene og irriterer den sensitive huden på øyelokkene. Videre kan jevnlig og hard gniing av øynene føre til rynker rundt dem. Hva skjer med vippene? De blir svake, sprø og tynne. Vil du ha et råd? Når noe kommer inn i øyet, bøyer du forsiktig øyelokket bakover og sjekker om du kan ta det irriterende rusket ut. Ikke gni øynene siden dette kan gjøre dem vondere. Har du felt en tåre? Tørk den av med et papirlommetørkle og hold hodet høyt! Følg lignende steg når det gjelder sminkefjerning. Dynk en bomullspad i micellar water og trykk den forsiktig mot øyelokkene. Vent litt til sminken løser seg opp. Huden og vippene er rene!

Ikke sov med sminke på

Gjør du det, er du ikke klar over hvor mye skade du gjør på vippene og øyelokkshuden. Sminke, talg og svette som har festet seg i løpet av dagen kan trigge akneutbrudd, irritasjoner og hudormer med en gang. For å gjøre ting verre kan en maskara få vippene til å klumpe seg sammen, gi rennende øyne og til og med trigge konjunktivitt. Det er grunnen til at du bør tenke på sminkefjerning hver gang du skal legge deg.

Nei til vannfast maskara?

Vannfaste skjønnhetsprodukter er et must i bryllup, på sommerferie eller vinterens skiturer. Bruk dem fritt ved slike anledninger. Dessverre er det dårlig for vippene å bruke vannfast maskara daglig. Hvorfor? Bare tenk på innsatsen du må gjøre for å få av et slikt produkt. Det å gni vippene og bruke tofasede fjernere har stor innflytelse på huden, som blir ekstremt tørr, mens vippene blir skjøre, sprø og begynner å bli tynnere.

La oss vaske børstene og kammene våre! Hvordan gjøre det, og hvilke produkter bruker man?
Hvordan utføre perfekt sminke? Mine trofaste metoder