Sminke for tunge øyelokk – Hvordan sminke seg riktig?

Postet i: Øyne | Sminke

I dag har jeg noen interessante triks som lar deg introdusere harmoni i hverdagssminken. Det vil være praktisk spesielt for jenter med problemer med tunge øyelokk som sliter med å finne den gylne middelveien innen sminke. Kos deg!

Hvordan bekjempe tunge øyelokk?

Mitt forslag… SMINKE! Du vet godt at godt utført sminke kan endre utseendet, lysne looken og fremheve øynene optisk. Jeg har samme problemet og vet at tunge øyelokk ikke er fint. Du må lære deg å leve med det, og noen få enkle triks kan hjelpe deg å legge sminke som lett korrigerer denne skjønnhetsfeilen.

KAMUFLASJESMINKE

Et tungt øyelokk er overflødig hud som samler seg under brynbuen og får øynene til å virke “tyngre”. Det er ikke så fresht og lyst som vi forventer. De som har tunge øyelokk har ingen lett oppgave, fordi standard sminke bare fremhever problemet.

Sminke for tunge øyelokk er for det meste basert på bruk av kosmetikk som fokuserer på å minimere synligheten av tunge øyelokk, avdekke øyet og gjøre det optisk større. Riktig sminke kan være bra selv for et dekket øye. Hva bør du huske?

  1. Sminke for tunge øyelokk bør gå over globallinjen noe som vil få øynene til å se større ut.
  2. Det er verdt å tenke på sminke som lysner indre øyekrok og brynsbenet. Dette trekker oppmerksomheten bort fra det tunge øyelokket.
  3. En annen regel sier at øyekonturen ikke kan tegnes med en mørk blyant (eller en mørk øyenskygge) fordi øyet da virker mindre og ser ut til å sitte dypere.

Dette er regler du alltid må huske hvis du har tunge øyelokk og du griper etter øyenskygge og sminkekoster. De tre tipsene over vil la deg glemme tung og ineffektiv øyensminke. Øynene dine vil fremheves og looken blir fresh. Sminke for tunge øyelokk klarer å introdusere symmetri til ansiktet.

Fuktighetsgivende kuber i stedet for vanlig krem? Gjør Det Selv
Bourjois Volume Reveal – Er den verdt å kjøpe?