Såkalt Smudging makeup – hvordan utføre forsvinnende øyensminke?

Postet i: Gjør Det Selv | Sminke

Hei, i dag har jeg enda en dose sminkeinspirasjon til dere.

Jeg elsker å dele alt jeg finner på internett på bloggen min. Jeg følger alle sminketrendene, og dette er grunnen til at du alltid finner ferske nyheter på dette området. Det viser seg at det å være en sminkefan har sine fordeler, fordi takket være dette har jeg mange ideer for innleggene mine.

Dagens tema: SMUDGING MAKEUP

Hva er det? Dette er enda en sminketrend fra “Instagram” du bør vite om, fordi den fungerer fint om sommeren. Det er en svært delikat versjon av smoky eye som fremhever øynene perfekt i sommersolen.

Jeg oppmuntrer deg til å bli litt bedre kjent med denne sminken, fordi:

  • den er lett å utføre selv for folk uten evner;
  • den er perfekt for sommeren, f.eks. ferieturen;
  • den krever minimalt med kosmetikk.

Jeg tror ikke det er noe behov for å overbevise noen noe mer. Tro meg at smudging makeup er en av de letteste sminkeideene som passer ensten alle og er svært subtil samtidig som den fremhever naturlig skjønnhet perfekt.

Smudging makeup — hvordan utfører man den?

Du trenger bare 2 ting:
en øyenskyggefarge + myk blendingkost

Påfør den ene øyenskyggen på øyelokket. VI har sommer så det er best å bruke delikate farger, men det er også viktig å matche den med hudtonen din, samt øye- og hårfarge (les under). Det viktige er å blande fargen du har valgt i sirkelbevegelser fra den begynner å blande seg med huden og skaper en forsiktig overgang mellom fargene. Den krever tålmodighet, fordi det å blande ut øyenskyggen kan ta tid. Smudging makeup holder seg best når du påfører øyenskyggebase først, men dette er ikke nødvendig.

Hvem kan dra fordel av smudging makeup?

Givenchy Le Make-Up ambassador fremhever et faktum at sminke avhenger av formen på øynene. Dette er grunnen, fordi denne sminken ser ut som en tåkete sky uten uttrykksfulle kanter, det er ikke nødvendig å bekymre seg over øynenes fasong. Det som betyr noe er å oppnå denne subtile overgangen mellom øyensminken og huden.

Smudging makeup kan utføres med rød, orange eller gule øyenskygger (sommerutgave), men også med pasteller, som fersken, mint, sitron, pudderrosa (for den jentete versjonen) eller brun og jobber (for nedtonet sminke).

Jeg har endelig funnet den ideelle foundationfargen! Hvordan gjorde jeg det?
Hva er i reisesminkebagen min?