Øyenskygge på veggen! Jean Michel Basquiat – to slående Urban Decay-paletter

Postet i: Øyne | Sminke

Når jeg så dem fikk jeg gåsehud.

Urban Decay har vært et velkjent merke en stund, og de fleste stylister, bloggere og vloggere kan fortelle deg at dette er gullstandarden og sminke fra øverste hylle. Øyenskyggepalettene NAKED er en ikonisk serie. Andre merker får inspirasjon fra dem. Urban Decay setter sminketrendene og tvinger resten til å skape de infame imitasjonene.

I det siste kom to nye paletter ut på markedet, og de ga meg ekstatisk sjokk. Jeg vet, det kan være barnslig å dømme produktet på innpakningen, men her er innpakningen… en reproduksjon av Basquiats maleri. Selve paletten inneholder åtte vakre og uerstattelige nyanser som er skapt for å overraske med farge og pigmentering. Palettene er etnikk til Basquiat — en moderne, amerikansk kunstner som tilhører representantene for den nye ekspresjonismen, en graffitikunstner, poet og nær venn av Andy Warhol. Basquiats arbeider og figur er personlig nær hjertet mitt, så da jeg kom over de to palettene på nettsiden til Urban Decay med sin innpakning og farger som direkte relaterer seg til Basquiat, visste jeg at jeg måtte ha dem. For øyeblikket har jeg kjøpt en av dem. Boksen var konstruert slik at du kan henge den på veggen. Jeg valgte det av to alternativer som heter Tenart. Det er den “mest fargerike” av dem, dvs. den inneholder øyenskygge fra dyp, matt pink via myke, mørke grønnfarger helt til turkis og marineblått. Paletten passer til både modig, ekstravagant sminke og naturlig, iøynefallende sommerlook.

Øyenskyggene er slående, både når det gjelder farger og utførelse, men også pigmentering. Det er verdt å nevne at disse øyenskyggene inneholder Urban Decays egenutviklede pigmentintensiverende system. Det gjør fargene ikke bare vakre, men også superlangvarige. Jeg tar mine grønn-turkise farger med nyanser fra Naked 1. Uansett, for alle Basquiat-fans som vil ha denne skjønnheten men ikke har noen annen palett, anbefaler jeg den andre versjonen, som er Urban Decay Jean Michel Basquiat Gold Griot. Her er fargene nøytrale, fra myk beige via brunt og kobber til metallisk gull og mørk, matt marineblå. Den andre paletten er flott fordi den er “selvforsynt” og du kan skape en full sminkelook til alle anledninger. Det er ikke noe annet å si, annet enn å fullføre med litt latin: Ars longa, vita brevis, mine kjære 🙂

Min måte å få ideelle øyenbryn på – henna + øyebrynforming
Hvorfor ikke bare elske gulrøtter! Hjemmelaget gulrotmaske