Nanoil Keratin Micellar Shampoo – Les min ærlige anmeldelse!

Postet i: Kosmetikk
micellærsjampo med keratin Nanoil

En anmeldelse av en Nanoil Micellar Shampoo er her! Dette kule merket – oppdagelsen min fra de siste månedene – tilbyr ansikts-, kropps- og hårprodukter. Jeg elsker dem for de profesjonelle skjønnhetsløsninger og at den gir sjansen til å få fantastiske effekter hjemme uten dyre behandlinger hos frisøren. I dag vurderer jeg en keratin micellær sjampo fra Nanoil. Jeg føler at jeg kjenner den veldig godt, siden jeg har brukt den i en måned nå.

Hvorfor er en god sjampo så viktig?

Naturligvis er sjampo et grunnleggende produkt i vårt daglige hårregime. Uten det, er nydelig hår uoppnåelig. Det tar hovedsakelig sikte på å gjøre håret friskt og rent. Likevel, en veldig god sjampo gjør mye mer enn bare å fjerne olje og smuss.

Vi lever i en forurenset verden. Giftstoffer, bilgasser og smog i byen påvirker håret vårt. Visste du at hår er bygget av små «neglebånd», og hvis de er åpne, kan forurensningene lett komme inn, noe som gjør håret dårligere. Det påvirkes også av ekstreme temperaturer og produktoppbygging. Generelt er vi ikke engang klar over hvor mange faktorer som forårsaker hårskader.

Hva er miceller i en sjampo?

Denne kosmetiske ingrediensen er laget for å vaske hår bedre enn syntetiske, sterke vaskemidler. Micellar shampoo er et mer effektivt rengjøringsmiddel, men gir samtidig næring og beroliger hodebunnen og forårsaker ikke irritasjon. Enkelt sagt er det en perfekt løsning for rent, sunt hår og hodebunn.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: hva er inni?

Du er faktisk bortskjemt for valg fordi Nanoil lanserte noen micellære sjampoer. Jeg er stor på keratinprodukter, så keratin micellar sjampo var et opplagt valg. Håret er bygget av keratin, og når nivået synker blir håret verre. Dette er en veldig god grunn til å velge keratinrike produkter. Sjampoen inneholder også milde miceller, som vasker og pleier både hår og hodebunn, og en styrkende lakserolje som beskytter og opprettholder optimal fuktighet.

micellærsjampo med keratin Nanoil

Første påføring av min Nanoil Keratin Micellar Shampoo

Sjampoen var ikke tykk, noe som var en hyggelig overraskelse siden de fleste keratinsjampoene er det. Nanoil Shampoo er gel-lignende, og har en fin aroma og gulaktig farge. Du kan spre den lett utover håret. Kremete sjampo gjør håret veldig fettete, noe jeg har opplevd mange ganger. Håret mitt tynges lett ned, så jeg unngår tunge produkter for vask eller kondisjonering.

Nanoil skapte keratinsjampoen som gir næring til og pleier håret, noe som gjør det friskt og rent. Den smøres perfekt ut, er skånsom, vasker effektivt, forhindrer sammenfletting og skylles lett ut. Sjampoen har en nydelig duft som varer i håret hele dagen.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: effekter etter en uke

Bør vi fokusere på effekter gitt av en sjampo? Tross alt tror alle dette produktet bare vasker og det er det. Det viser seg imidlertid at det kan gjøre mye mer. Dine hårpleiehandlinger starter med sjampo. En god en må rengjøre samt gi næring til håret og ta vare på hodebunnen.

Heldigvis oppnås denne effekten med Nanoil Shampoo. Den er skånsom mot håret og nådeløst mot forurensninger, støv, smuss og overflødig olje som akkumuleres i løpet av dagen. Etter syv dager var håret mitt mye bedre, lettere å kamme, lengre friskt  og sterkere fordi det mottok keratinmolekyler på vasketrinnet!

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: effekter etter en måned

Fire uker med keratin micellar sjampo forandret håret mitt til det bedre. Det er nå sterkere, mer skinnende og mykere, og det har sluttet å falle ut i håndfuller. Jeg ser at det også er mer voluminøst. I stedet for å veie håret ned, gir det god pleie! God til å vaske håret og enkel å bruke. Jeg kan ikke si at håret mitt er krusete eller uregjerlig nå. Sjampoen gjør heller ikke håret mitt matt som de fleste sjampoer jeg brukte tidligere.

Jeg elsker det at Nanoil Shampoo både vasker håret mitt godt og tar seg av det i alle henseender: beskytter, gir næring, etterfyller keratin og styrker.

micellærsjampo med keratin Nanoil

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: anmeldelser

Er det verdt å kjøpe? En A er det siste merket som sjampoen får. Og hva får vi? Perfekt rengjørings- og konditisjoneringseffekt, skinnende hår uten krus og floker, er ikke statisk. Denne sjampoen overbelaster ikke håret, men holder det friskt og styrker det. Håravfallet reduseres, pluss at endene er sikret. Jeg elsker glattheten og motstandskraften den gir. Håret mitt ser mye bedre ut etter en måned. Jeg kjempet tidligere med tørre ender og fettete røtter, men dette problemet er nå borte. Nanoil gir meg rent og blankt hår og har en perfekt fuktighetsgivende effekt. Oppsummerende utnevner jeg Nanoil Keratin Micellar Shampoo som den beste sjampoen for alle typer hår!

produkt-webbplats: www.nanoil.no

Nanoil Argan Olje: min mini-omtale. Anbefaler jeg den?
Tørt hår? Min gjør-det-selv løsning – de beste fuktighetsgivende hårmaskene