Nanobrow Lamination Kit – Hvordan gikk det med at-home øyenbrynslamineringen?

Postet i: Kosmetikk
Kit de laminação e lifting de sobrancelhas prático

Hei jenter!
For noen vil dagens post være en stor overraskelse, mens andre allerede har hørt om gjennombruddet innen øyenbrynslaminering. Før kunne denne behandlingen kun gjøres i en salong, og det forundrer meg ikke, siden hele prosessen virket ganske komplisert. I dag har vi flotte lamineringssett, som Nanobrow Lamination Kit, slik at vi enkelt kan laminere våre egne øyenbryn hjemme. Hvordan? Det skal jeg forklare her, og jeg skal anbefale et godt lamineringssett!

Øyenbrynslaminering hjemme – Det er ikke så vanskelig som du tror!

Frem til nylig var det umulig å laminere øyenbryn hjemme. Nå trenger du kun et godt lamineringssett for å raskt få lignende resultater på egenhånd, akkurat som om du nettopp har vært hos salongen. Dette er revolusjonerende fordi jeg elsker effekten av det semiparmanente øyenbrynsløftet. I tillegg kan jeg spare mye tid på å gjøre dette hjemme, ettersom jeg har funnet det beste settet for øyenbrynslaminering for meg! Men før jeg forteller dere om dette unike og enestående øyenbrynssettet som jeg vil anbefale, tenker jeg at det er greit å forklare hva øyenbrynslaminering er i første omgang.

Hva er øyenbrynslaminering?

Bortsett fra å være en av de hotteste sminketrendene nå, er dette selvfølgelig også en behandling som former øyenbrynene dine og fikserer dem i ukevis. Enkelt sagt kan du med øyenbrynslaminering børste øyenbrynene dine i retningen du foretrekker, for eksempel oppover, slik man ser med såpebryn-trenden. Men i motsetning til såpebryn, hvor du vasker bort såpen når du fjerner sminken din på kvelden, er laminerte øyenbryn langvarige: Du kan nyte perfekt stylede øyenbryn i over en måned, og du slipper å tenke på dem, gjøre touch-ups, børste dem, sminke dem eller style dem. Dette høres fantastisk ut, ikke sant? Jeg liker øyenbrynslaminering fordi jeg ikke behøver å tenke på øyenbrynene mine i det hele tatt. Jeg kan være sikker på at de ser plettfrie ut, og jeg sminker øyenbrynene mine kun når jeg føler for det, for eksempel når jeg vil fremheve dem mer, når jeg vil ha en mer intens øyenbrynslook eller bare når jeg har lyst å legge sminke! <3 🙂

Kit de laminação e lifting de sobrancelhas prático

Nanobrow Lamination Kit – enkel øyenbrynslaminering og fantastiske resultater

Nå er det endelig tid for å forklare hvorfor du kan laminere øyenbrynene dine hjemme og være sikker på at resultatene vil bli like bra som de du får hos en salong. Alt er takket være gode produkter. Et godt lamineringssett la deg style brynene dine på egenhånd, og hele prosedyren går raskt og enkelt – du kommer til å bli overrasket!
Nanobrow Lamination Kit er et sett som overgikk alle forventninger. Jeg har ganske enkelt ikke behov for å prøve andre sett siden dette er så enkelt, idiotsikkert og effektivt. I tillegg er det så brukervennlig at jeg aldri ville byttet det ut! Hva gjør dette lamineringssettet for hjemmebruk så spesielt?

  1. Først og fremst er det veldesignet: det ser fint ut, og mer enn én salong vil nok ha det i assortimentet deres; spesielt lærlinger vil like det, ettersom det gjør det veldig enkelt å laminere kundenes øyenbryn, og i tillegg blir resultatene helt fantastiske.
  2. Det har presise instruksjoner; bruksanvisningen er så god at hele prosedyren er kjempeenkel. Jeg føler at nå for tiden er til og med gel eller gua sha-massasje mer komplisert enn øyenbrynslaminering med Nanobrow-settet! 🙂 <3
  3. Det har tydelig nummererte flasker, så det er umulig å gjøre feil: du vet alltid hvilken flaske du skal bruke i neste steg når du holder på. Det er uansett bare 3 forskjellige væsker du skal bruke for å sikre at prosedyren ikke blir vanskelig i det hele tatt.
  4. Øyenbrynslaminering med Nanobrowsettet tar veldig lite tid: det tar bokstavelig talt bare 15-20 minutter før du er ferdig! Og bare så du vet det, jeg har sett beskrivelser av andre lamineringssett som er så kompliserte å bruke, og hvor hele lamineringsprosessen virker så tidskrevende, at jeg aldri hadde turt å gjøre det på egenhånd.
  5. Nanobrow Lamination Kit er også veldig rimelig, bare tenk deg at det koster omtrent like mye som én behandling hos en profesjonell salong! Dette settet er nok til 10 eller kanskje til og med 12 behandlinger, så bare tenk deg hvor mye penger du kan spare!

Nanobrow Lamination Kit – hvordan jeg laminerer øyenbrynene mine hjemme, steg for steg

Øyenbrynslaminering hjemme – hvordan sikre at alt går bra? Det er faktisk så enkelt at jeg lurte på om jeg trengte å forklare det på bloggen i det hele tatt, men jeg skal forklare likevel bare for å ha alt på plass.

  • FØRSTE STEG – jeg fjerner all sminken min og sørger for at brynene mine er helt frie for oljerester og tørket dem. Det er greit å vite at produktene fungerer dårligere og at resultatene vil bli mindre gode om det er igjen talgrester eller oljer på brynene fra oljer eller fuktighetskrem.
  • ANDRE STEG – jeg velger deretter øyenbrynslimet, siden det er det første steget i selve lamineringen. Jeg påfører produktet på øyenbrynene mine. Du bør la limet sitte på øyenbrynene dine i et halvt minutt og pass på å ikke la det sitte i mer enn 50 sekunder.
  • TREDJE STEG – Nanobrow Lamination Kit inneholder 2 flasker i tillegg til limet; som jeg nevnte er disse godt nummerert, så det er umulig å ta feil. Nå velger du bare flaske nummer 1 og applikatoren som følger med i settet og bruker den til å påføre produktet på øyenbrynene dine. husk å børste gjennom brynene når du påfører det første produktet for å gi dem ønsket fasong. Du lar produktet sitte på brynene i enten 5 eller 8 minutter: det avhenger selvfølgelig av hvor tykke øyenbrynene dine er. Om de er tykke og brede, bør du la det virke litt lenger. Tørk det bort med en bomullspad etter at tida har gått ut.
  • FJERDE STEG – alle dere har nok gjettet dere frem til at det nå er på tide å bruke produkt nummer 2; dette er et produkt som fikserer brynene dine i lenger tid. Også dette produktet lar du virke i 5 eller 8 minutter, avhengig av brynenes tykkelse. Denne gangen fjerner du det ikke med en tørr, men med en fuktig bomullspad. Til slutt kan du forsiktig børste gjennom øyenbrynene dine med en ren spiralbørste. Ferdig! Ja dette er virkelig slutten! Du har akkurat laminert øyenbrynene dine hjemme for aller første gang, gratulerer! 🙂

Nanobrow Lamination Kit, hvor kjøper du det?

Siden dere ofte legger igjen kommentarer under innlegg om hvor dere kan kjøpe produktene i anmeldelsen skal jeg gjøre det enkelt denne gangen: dette lamineringssettet er sikkert tilgjengelig hos Rossman, Douglas, Sephora og andre skjønnhetsbutikker, men jeg må ærlig si at jeg ikke har sjekket der siden jeg fortrekker å kjøpe rett på Nanobrows nettside. De har en fantastisk nettbutikk og der finner du virkelig utrolig mange gode produkter for styling og pleie av øyenbryn. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å sjekke ut nettsiden, og jeg snakker ikke kun om lamineringssettet, men også om annen kosmetikk fra Nanobrow. Eller kanskje du allerede kjenner til disse produktene? Har du allerede prøvd å laminere øyenbrynene hjemme med Nanobrow Lamination Kit? I så fall må du gjerne legge igjen en kommentar der du forteller om opplevelsen din! Jeg er veldig nysgjerrig på resultatene!
Klem til dere, kjære lesere <3

Gjør-det-selv sminke. Hvordan lager du kremer hjemmefra?
Hvordan Fjerner man Rødhet & Sprengte Blodkar? Sjekk ut Favorittserumene mine for Sensitiv Hud [TOPP 7]