Moon Wakai – lys og ung look med Yoskine

Postet i: Kosmetikk | Øyne

Yoskine er et av yndlingskosmetikkmerkene mine.

Den forbløffer meg ikke bare med beskrivelsene og navnene på produktene, men også innpakningen, uvanlige komponenter og en vennlig pris. Yoskine er kvalitet du ikke må betale ågerpriser for.

Men fordi du aldri bør kjøpe en krem basert på innpakningen eller skue hunden på hårene, tar jeg alltid en nærmere titt på hvert produkt fra Yoskine, og jeg nærmer meg dem ikke med usunn entusiasme bare fordi de inneholder bambuskull eller eksotiske blomster som er forventet “å være bedre enn hyaluronsyre”.

Jeg testet Illumi-Filler like lenge som hvilken som helst annen krem (som er rundt en måned). Yoskine beskriver dette produktet som en “rynkefiller”. Ikke bare inneholder den mikroskopiske silkepartikler, men har også en løftende effekt på huden og fikser skjønnhetsfeil samtidig som den virker som et antirynkekompleks i to forskjellige dimensjoner:

  • oppfyller en rolle som nano-molekylærfilm, som skaper et beskyttende og utglattende belegg på huden
  • mikrosvamper av silikon som er en del av serumet absorberes, og under huden kombineres de med vannpartikler som gjør at de øker volumet for å fylle ut og glatte ut huden på utsiden

Jevnlig bruk av Illumi-Filler gjør huden fastere og fyller øye- og leppeområdet. Den er svært konsentrert og effektiv. På toppen av det hele absorberes den raskt og har en behagelig duft. Det er ikke noe fettlag på huden, selv om jeg hadde følelsen av et delikat gelédekke i ansiktet som beskytter alle de viktige områdene av det.

Med stolthet og tilfredshet må jeg innrømme at Yoskine ikke skuffer. Illumi-Filler virker virkelig, og gjør en flott jobb. Jeg har inntrykk av at den skaper en symbiose med huden din: absorberes godt samtidig som den beskytter den på utsiden, får øye- og leppeområdet til å se ungt ut, og flater ut latterlinjer. Før hadde jeg en øyegelé med fuktighetsgivende virkning fra Chanel, og jeg liker ikke å måtte innrømme at den begynte å rulle over huden etter hvert. llumi-Filler Yoskine er vidunderlig til å flate ut rynker, den gnis ikke av ansiktet til tross for geleformelen. Den er flott og jeg vil absolutt kjøpe den igjen.

Maskara – En fabelaktig historie om dette ikoniske produktet
Hva skal du lete etter i øyenkremer? De 7 mest verdifulle ingrediensene