Min måte å få ideelle øyenbryn på – henna + øyebrynforming

Postet i: Øyne | Sminke

Hvordan ta vare på øyenbrynene?
Hvordan påføre henna på riktig måte?
Hvordan forme øyenbrynene hjemme?

I dag inviterer jeg dere til å lese en svært kort manual om det å ta vare på øyenbrynene. Jeg vet at dette innlegget vil virke ganske subjektivt, men jeg håper at noen av dere vil synes at det er nyttig. Selv om jeg er heldig nok til å ha naturlig fine øyenbryn, vet jeg mye om hvordan man tar vare på dem. Jeg er ivrig etter å dele erfaringene mine med deg.

1. Ta vare på øyenbrynene

Selv de sunneste øyenbryn, de som vokser seg naturlig vakre, vil være glad for å få fuktighet og næring. Siden du pleier hud, hår og øyenvipper, hvorfor skal du ikke gjøre det samme med øyenbrynene? Jeg har noen skjønnhetsideer til deg:

  • Jeg utfører for eksempel oljebehandling av øyenbrynene under sminkefjerning eller når jeg påfører olje i ansiktet;
  • du kan gi øyenbrynene mer vann ved å behandle dem med den delikate fuktighetskremen du liker best;
  • husk at den beste oljen som akselererer øyenbrynsvekst er lakserolje, som også gir håret glans;
  • hvis øyenbrynene er svekket, begrenser du fjerning av uønsket hår i en viss tid for å la øyenbrynene vokse litt ut.

2. Riktig forming av øyenbryn

Det å fiksere øyenbrynsfasongen ved å fjerne uønsket hår med pinsett er den oftest utførte prosedyren. Jeg gjør dette på egen hånd, hjemme, men jeg vet at det finnes en betydelig mengde kvinner som besøker skjønnhetssalongen for å få øyenbrynene formet. La meg fortelle deg at alt du trenger er litt øvelse og hver eneste en av dere kan håndtere formingen av øyenbrynene hjemme. Virkelig, jeg oppfordrer dere til å prøve!

Forming av øyenbryn steg for steg

  • Bruk en kajalblyant til å markere formen du vil oppnå. Når det gjelder rette linjer kan vi få disse ved å tegne etter en kajalblyant eller pinsett. En lang og rett gjenstand vil også hjelpe oss å definere retningen øyenbrynene bør formes i, og hvor de skal slutte (f.eks. mot øyekroken).
  • Ta en pinsett og trekk ut (bruk en energisk bevegelse for å avslutte denne ganske ubehagelige prosedyren raskere) alle de uønskede hårene som befinner seg utenfor omrisset du akkurat har laget. Det er alt!

3. Øyenbrynshenna

Så fort jeg er ferdig å forme øyenbrynene fortsetter jeg alltid med å påføre henna. Takket være dette definerer jeg formen på øyenbrynene og kamuflerer mulige hull som gjør at brynene mine ser ut som om de mangler noe. Jeg følger produsentens anvisning om blanding av hennaen, og jeg påfører den til øyenbrynene med en presis, vinkelskåret øyenbrynskost. Selvsagt må du sørge for at nyansen på produktet stemmer med hudtonen din. Det mest presise og jevneste må være den nedre kanten, siden den defineres av brynbuen. Jeg lar hennaen være i øyenbrynene i rundt 15 minutter, før jeg fjerner den med en sterk, OLJEFRI sminkefjerner. Voilà!

Tony Moly Inked Cushion Gel Liner – magisk geléliner
Øyenskygge på veggen! Jean Michel Basquiat – to slående Urban Decay-paletter