Min hverdagssminke. Hvordan gjør jeg det, og hvilke produkter bruker jeg?

Postet i: Gjør Det Selv | Sminke

I hverdagen foretrekker jeg naturlig og subtil sminke. Det er motsatt fra spesielle anledninger, og hverdagssminken min styres av minimalisme. Vanligvis påfører jeg de samme produktene dag ut og dag inn, og jeg gjør det alltid på samme måte siden det lar meg spare tid. Jeg utfører hvert steg i sminkeprosessen som en rutine fordi jeg vet at resultatet blir bra hver gang.

Hvordan ser hverdagssminken min ut steg for steg?

Tid som kreves: 15 minutter

ANSIKTSSMINKE

For å få jevn hudtone bruker jeg BB Skin79 Hot Pink Super+. Formelen passer perfekt til huden min, og den gir en ideelt jevn hudfarge med medium dekke. Jeg påfører denne kremen i flekker over hele ansiktet, før jeg blander den inn med en Beauty Blender med skånsomme, klappende bevegelser. Jeg sparer tung foundation til kvelder på byen.

Finnes det noen skjønnhetsfeil bruker jeg pålitelige Kryolan Concealer Circle. Den er et ganske dyrt produkt, men virkningen er enestående. Den kamuflerer selv den verste rødhet, akne, mørke ringer etc. Jeg får sjelden slikt, så jeg bruker bare dette produktet i noen få anledninger.

KONTURERING

På daglig basis tenker jeg ikke særlig mye på ansiktskonturering, for ansiktet mitt har ganske fin fasong. Hvis jeg bestemmer meg for å konturere ansiktet i hverdagssminken min, bruker jeg 2-i-1-produkter, som NYX Wonder Stick. På den ene siden har du solpudder og på den andre siden highlighter. Begge produktene bør påføres med fire strøk (highlighter og solpudder på venstre og deretter høyre side av ansiktet), så blander du ut med en svamp. På denne måten kan jeg oppnå uttrykksfulle kinnben og effekt av smalt ansikt ganske raskt.

ØYENSMINKE

På daglig basis elsker jeg alle bruntoner. For å skape skånsom øyensminke bruker jeg alltid Makeup Revolution Redemption Essential Shimmers som inneholder alle yndlingsnyansene av nude, beige, brun og kobber i matt, perle- og brokadeversjon. Selvsagt bruker jeg, som en øyenskyggebase, BB-krem som jeg også fordeler på øyelokkene for all sminke. Som øyenskygge bruker jeg Hakuro H80 brush. Har jeg liten tid, bruker jeg bare mørkebrun i ytre øyekrok og fordeler den langs globallinjen. Vil jeg fremheve looken, påfører jeg litt lys beige i indre øyekrok eller klapper inn brokade-øyenskygge midt på øyelokket. Vanligvis ser jeg ikke noe behov for eyeliner i hverdagssminke, men jeg kan ikke gå ut uten å sminke vippene mine. Jeg bruker L’Oreal Volume Million Lashes So Couture, som separerer vippene mine perfekt, gjør dem optisk tette og lengre. Den er dypsvart, akkurat slik jeg liker det.

LEPPEOMRISS

For hverdagssminke bruker jeg ikke leppestift eller lipgloss. Hvis jeg er i humør til det bruker jeg Golden Rose Velvet Matte Lipstick i farge nummer 03 eller 37, dvs. mer subtile farger som ikke krever lipliner. Vil jeg ikke påføre noe leppesminke, tar jeg bare med meg EOS Lip Balm Summer Fruit — den er favoritten min nå for tiden.

Hva utgjør en god maskara? Finn ut med min guide
Hvordan bli kvitt mørke ringer og poser under øynene? Krem, sminke, lette hacks