Løsningen for Flatt Hår? Jeg Oppdaget Nanoil Hair Volume Enhancer

Postet i: Kosmetikk

nanoil hair volume enhancer

Hei jenter! I dag vil jeg snakke om hår igjen, eller mer presist de tingene jeg ikke liker ved det. Jeg skulle ønske håret mitt alltid så ut som det gjør etter en tur på frisøren, med volum, glans og mykhet. Jeg er ikke noen fan av hårtørking med rundbørster eller teasing, men jeg fant endelig en effektiv løsning for hår som mangler volum, og denne vil jeg så klart dele med dere. Det er en volumiserende spray kalt Nanoil Hair Volume Enhancer.

Dere vet allerede hva jeg liker og ikke liker, og jeg er ikke noen fan av kompliserte behandlinger og stylingrutiner. På samme tid elsker jeg håret mitt og velger alltid det som er best for det. Jeg merket at hårlokkene begynte å legge seg flatt og ble krusete og statiske. Jeg vet at det var takket være hattene og den tørre luften fra varmeovnene rundt meg. Jeg bestemte meg for å få bukt med problemet en gang for alle. Igjen strakte jeg meg etter produkter fra Nanoil (mirakuløse håroljer!) fordi denne merket liker enkle og godt uttenkte løsninger like mye som jeg gjør. Jeg valgte en volumiserende spray, Nanoil Hair Volume Enhancer på grunn av positive brukeranmeldelser og en pris som ikke gjorde vondt i lommeboka. 🙂 Jeg kjøpte den direkte på www.nanoil.no.

Hvilke effekter merket jeg først når jeg brukte Nanoil Hair Volume Enhancer?

La meg begynne med lukt og konsistens. Denne sprayen har en skånsom og lett aroma – den er fantastisk. En fantastisk pen, stor flaske med sprayapplikator som gjør påføringen mye enklere, inneholder en melkehvit væske. Den er hverken klissete eller fet, så den får ikke håret til å føles slik heller. Nanoil Hair Volume Enhancer løfter umiddelbart opp håret etter røttene! Du vil bokstavelig talt føle at produktet pumper opp håret. I tillegg gjør sprayen håret enklere å børste, mykere og glattere. Og så begynner magien. 🙂

hair volume enhancer nanoil

Hvilke fordeler oppnådde jeg med Nanoil Hair Volume Enhancer?

For det første en den enkel å bruke. Jeg trenger ikke å lure på hvilken rekkefølge jeg skal bruke den eller hvor mye. Jeg bare sprayer produktet over håret etter sjamponering eller før stylingen, så gjør boosteren jobben sin ved å løfte hårrøttene. Dette er den eneste stylingprimeren jeg bruker hver dag. Nanoil gir ikke den ekle, sprø følelsen andre produkter gjør, men tilbyr fleksibel holdevne hele dagen.

For det andre finnes det ekstra fordeler. Nanoilekspertene hadde ikke vært dem de er om de ikke ga den volumiserende sprayen deres ekstra egenskaper. Jeg hadde ingen stylingproblemer lengre. Etter bruk av Nanoil Hair Volume Enhancer ble håret mitt mer håndterbart og det var enklere å få det til å føye seg etter stylingideene mine.
Rett hår? Kjør på! Pene krøller? Ingen problemer!

Denne sprayen er stappfull av aktive virkestoffer som beskytter og nærer håret. Et av dem er keratin – Jeg antar alt som kan sies har blitt sagt om dette kraftige proteinet, så la meg kort oppsummere virkningen. Keratin reparerer håret, fortykker det og får det til å se bedre ut. Håret blir mer håndterbart, fuktig og fritt for statisk elektrisitet takket være hveteproteiner, mens pantenolet leverer mykhet og glans. Dette gjør også håret mitt lettere å håndtere.

hårspray for fyldigere hår

Kort oppsummert har Nanoil aldri skuffet meg! Den volumiserende sprayen, Hair Volume Enhancer, er produktet jeg har vært på jakt etter for å få bedre volum i røttene og friskere, mykere og mer glansfylte hårlokker. 
Hva med deg, og dine triks for å få volum i håret? Anbefal dine egne løsninger for flatt hår er du snill. Vi sees!

Bøtemiddel for tynne bryn? Nanobrow serum – Omtale, resultater, meninger
Nanoil Anti-Redness Face Serum. Hvordan Fungerer det Egentlig? Les Anmeldelsen min!