La oss vaske børstene og kammene våre! Hvordan gjøre det, og hvilke produkter bruker man?

Heisann jenter,

Kammene og børstene deres trenger et bad fra tid til annen, absolutt. De fortjener også litt luksus og pleie, gjør de ikke? OK, men for å være alvorlig, hårstylingsgjenstander må vaskes og renses jevnlig. Tro meg, det finnes inegn aktivitet som er så lett som denne. Sjekk hvordan du gjør det.

Hvorfor bør vi rense kammene og børstene våre?

Du bruker dem om morgenen og kvelden, og så legger du dem tilbake på hyllen. De samler støv og mange andre urenheter som finnes i luften. Brukket hår, flass og til og med fett samler seg på overflatene og i tennene. Børstene og kammene dine har det ikke lett. Og nå kan du tenke deg hva som skjer hvis du fortsetter å bruke så skitne gjenstander til å børste håret? Skremmende… Alt det merkelige som klamrer seg til børsten vil transporteres til håret ditt. Irritasjoner og sykdommer garanteres!

Hvordan rense kammer og børster?

For det første, ta en god titt på børsten din. Selv om du ikke kan merke bakteriene, vil du se hvor mye hår du har mistet den siste uken. Du vil trolig også se flekker fra skitt som må fjernes nøye. Noen ganger samler det seg også rester fra hårstylingprodukter i kammen. Disse må også vaskes ut.

For det andre, prøv å børste ut alt håret og de andre urenhetene fra mellom tennene på kammen. For å gjøre dette bruker du en kam med stort mellomrom mellom tennene. Så lager du til et bad. Ta en skål, fyll den med varmt vann og tilsett sjampo eller et antistatisk produkt. Legg kammene og børstene dine der, men la håndtakene stikke opp over vannoverflaten. Bruker du hårtilbehør av tre eller andre naturlige materialer må du huske å ikke ha dem under vann i mer enn 5 minutter. Ellers kan de endre fasong eller rett og slett bli ødelagt. Bruk et spesielt renseklede (tilgjengelig i nettbutikker) for å bli kvitt alle urenhetene som fortsatt er igjen. Så skyller du ut skummet ved å holde kammene og børstene under rennende vann. Sørg for at du skyller sjampo og andre rensepreparater grundig ut.

For det tredje, tørk kammene og børstene. Fuktighet legger til rette for at bakteriene formerer seg, og ødelegger materialet gjenstandene er laget av. Derfor bør du sette alle hårstylingverktøyene på et tørt sted og fjerne vannet ved hjelp av en hårføner med kaldluft. Nå kan du fritt børste, kjemme og style håret ditt.

Hva er i reisesminkebagen min?
Sterke & Vakre vipper? Jeg vet om den enkle måten!