Kjendis Sminke Inspirasjon

Sminke er en form av selvuttrykk og skjønnhet for mange mennesker. Kjendiser gir ofte fantastisk sminke inspirasjon gjennom deres ulike utseender på den røde løperen, i musikkvideoer, på sosiale medier og mer. Her er noen kjendis sminke trender og utseender fra det siste året som vi kan få inspirasjon fra.

Kendall Jenner

Kendall Jenner make up

Kendall Jenner, kjent for hennes enkle og klassiske utseender, har noen betydelig sminkeutseender vi kan få inspirasjon fra. Hun har en tendens til å fokusere på dewy, sunn hud og naturlige øyenbryn. En av hennes mest minneverdige utseender er fra Met Gala i 2018, hvor hun hadde en fantastisk rød leppe og enkel øye sminke.

Rihanna

Rihanna make up

Rihanna er kjent for hennes dristige og fargede sminke utseender. Fra hennes lilla øyenskygge på Crop Over Festivalen i 2017, til hennes glanset hud på Met Gala i 2018, har Rihanna gitt oss noen av de mest inspirerende sminke utseender. En av hennes mest minneverdige utseender er hennes blush-drevne utseende fra Met Gala i 2017.

Ariana Grande

Ariana Grande make up

Ariana Grande er kjent for hennes ikoniske «cat eye» og nude lepper som er innrammet med et dristig blyant øyenbryn. Hun tar ofte bruk av falske øyenvipper for å gi hennes øyne mer dybde og definisjon. En av Grande’s mest kjente sminke utseender er hennes signatur «cat eye» med en sterk kontur og høylys.

Selena Gomez

Selena Gomez make up

Selena Gomez gir ofte et friskt, naturlig og ungdommelig utseende med hennes sminke valg. Hun har en tendens til å bruke et lys dekkende fundament, en subtil bronzer og en lys, skinnende leppe. En av hennes mest kjente utseender, er hennes rosa øyenskygge utseende fra American Music Awards i 2017.

Kylie Jenner

Kylie Jenner make up

Kylie Jenner, også kjent som den selvlærte billionær kongen av kosmetikk, har definitivt noen inspirerende sminke utseender. Fra hennes ikoniske «Kylie Lip» til hennes dristige øyenskygge utseender, har hun nærmest skapt hennes egen sminke revolusjon. En av hennes mest kjente utseender er hennes bronzed og highlightet hud, kombinert med en dristig leppe.

Konklusjon

Kjendiser er ikke bare inspirerende for deres talenter og prestasjoner, men også for deres utseender og sminke stiler. De gir oss inspirasjon til å eksperimentere, være dristige og uttrykke oss gjennom sminke. Uansett om det er en rød leppe, en kattøye, eller et fargerikt øyenskygge utseende, kan vi alle ta litt inspirasjon fra disse kjendisene og deres unike sminke stiler.

Topp ansiktsserum med Vitamin C. En ny Subjektiv Rangering
Alt Du Ikke Vite Om Fregner! Alt Du Ikke Vite Om Fregner!