Hvordan…? Perfekt sminke for første date – mine velprøvde metoder

Første date trigger vanligvis følelser. Dere vet hva jeg mener: sommerfugler i magen og et smil som ikke forsvinner fra ansiktet. Spenningen som ikke kan sammenlignes med noe annet (hmm… kanskje med å glede seg til julegavene som liten).

Mange av dere lurer sikkert på hva dere bør gjøre for å føle dere bra og selvsikre på date. Dere vil ikke bekymre dere om utseendet når dere snakker med daten deres. Hvordan ser sminken/huden/håret/vippene mine ut? Har leppestiften gnidd utover? Bruk mine velprøvde metoder for å unngå slike unødvendige tanker. Dere vil slutte å tenke på utseendet og fokusere all oppmerksomhet på han som sitter ved siden av dere.

Første date. Dyrebare tips:

  1. Ikke forandre utseendet drastisk. Hvis noe går galt kommer du til å sjokkere i stedet for å imponere. Dere bør glemme å gå til frisøren for en radikal hårklipp eller besøke skjønnhetspleieren for hudbehandling. Huden trenger kanskje litt tid etterpå.
  2. Tenk på hvor dere skal. Forskjellige typer sminke passer en elegant restaurant, en rockekonsert eller en rusletur i parken. Vet du ikke hvor daten din tar det, hvorfor ikke ta med en sminkebag med en rød og en nøytral leppestift, øyenskygge i delikate pastellfarger eller nude, og en mer intens nyanse hvis dere skal til et fancy sted.
  3. Perfekt sminke betyr at du sørger for at huden har nok fuktighet og at du bruker en primer (som matcher hudtypen din). Som et resultat vil sminken vare lenge og være attraktiv. Husk også å bruke rimelige mengder produkt. Du trenger ikke påføre en halv flaske foundation til kamuflasje. På denne måten skaper du aldri en ideell og naturlig sminkelook, og ansiktet vil se ut som en maske. Du bør påføre en dråpe primer og foundation på størrelse med en ert.
  4. Når du påfører maskara og leppestift, husk også at en naturlig effekt vinner over å se billig og harry ut. Verken klumpete vipper eller sterke farger på leppene imponerer partneren din. Jeg tviler på at han vil få sjanse til å se inn i øynene dine når han blir distrahert av et tonn maskara. Naturlig leppestift, beige øyenskygge som lysner øynene, maskara av høy kvalitet og (mest av alt) et smil – den beste skjønnhetseliksiren i verden.

For å være ærlig foretrekker jeg en date helt uten sminke heller enn å bruke tonnevis med skjønnhetsprodukter som tar bort kvinners naturlighet og sjarm. La mannen bli kjent med den virkelige deg. Du er vakrest akkurat som du er. Ta vare på deg selv!

Hvordan utføre perfekt sminke? Mine trofaste metoder
Maskara – En fabelaktig historie om dette ikoniske produktet