Hva skal du lete etter i øyenkremer? De 7 mest verdifulle ingrediensene

Postet i: Kosmetikk | Øyne

Hei der!

I dag skal jeg hjelpe deg å velge riktig øyenkrem/serum. Det er et virkelig viktig produkt. Du bør ikke bruke hvilket som helst parfymeriprodukt eller skaffe deg et som venninnen din anbefaler. Husk at vi er alle forskjellige. Det som virker for venninnen din trenger ikke åv irke for deg. Mange av ingrediensene i øyenkremer kan forårsake hudirritasjoner eller tørrhet etter lang tids bruk. Det finnes mange øyenkremer som inneholder pleiende stoffer men som ikke er rike på nøkkelingrediensene som er så nødvendige for den delikate huden rundt øynene.

Hva bør du lete etter i en øyenkrem?

La meg forklare. Når du handler øyenkrem, sjekk om den inneholder:

  • Vitamin A og E – de såkalte ungdomsvitaminene. De utgjør basen for enhver ‘respektabel’ ansiktskrem, serum og til og med hårbalsam. De virker intensivt, og hindrer aldring av vevet.
  • Coenzym Q10 – hovedsakelig ansvarlig for å glatte ut rynker og forhindre nye. Mengden coenzym synker drastisk etter at vi fyller 30, og derfor er det så viktig å inkludere denne i daglig hudpleie.
  • Naturlige oljer – deres foryngende kraft er uvurderlig. Oljene hjelper ikke bare å glatte ut rynker og gi næring til huden under øynene, men beskytter den også mot uheldige værforhold og bremse aldringsprosessene.
  • Havalger – de sterkeste antioksidantene som naturen har gitt oss. Algene er det hemmelige våpenet mot rynker, inkluderer mange hudforyngende ingredienser, forbedrer raskt hudens fasthet og tetthet, og glatter ut fine linjer.
  • Kollagen – Jeg kan ikke se for meg en god øyenkrem uten en slik essensiell komponent. Den holder huden ung, tett og fast, og forbedrer cellenes arbeid. Kollagen gjenoppretter hudcellene og gir elastisitet.
  • Hyaluronsyre – en virkelig ungdomseliksir. Den holder huden glatt og fast. Takket være denne syren har huden et godt fuktighetsnivå (ett molekyl kan bilde mer eller mindre 250 vannmolekyler), noe som sikrer at vevet virker på riktig måte.
  • Pantenol (pro-vitamin B5) – gir huden en beskyttende barriere på overflaten og lar ikke huden miste sin fasthet. Pantenol gir skånsomt fuktighet til huden og hindrer giftstoffer fra å komme seg på innsiden. Den virker som et skjold mot skadelige værforhold. Sammen med solkrem kan den holde huden i flott stand.

Skal du kjøpe en øyenkrem eller et serum av god kvalitet, bør du forsikre deg om at den inneholder disse ingrediensene. Det ville vært perfekt om den inkluderer mer enn ett av de foryngende stoffene. Ha en fin dag! 🙂

Moon Wakai – lys og ung look med Yoskine
Vippeserum – Velg den med kort ingrediensliste. La meg fortelle deg hvorfor