Hva er i reisesminkebagen min?

Postet i: Gjør Det Selv | Sminke

Hei jenter! 

Sommeren er på vei. Det er på tide å tenke på reisesminkebagen. Ikke glem solkrem, beskyttende hårolje og fargede skjønnhetsprodukter i tropiske farger. Sjekk hva jeg skaffer meg til reisebagen og hvilken kosmetikk jeg tar med meg.

Hva kan du pakke skjønnhetsproduktene i?

Beauty bag, en stor eller liten? Hvor legger man alle skattene? Mange jenter har slike dilemmaer om sommeren. Svaret er så enkelt som dette: det kommer an på hvor du drar og hvor mange produkter du planlegger å ta med deg. Husk at du kan ta bestemte mengder væske når du reiser med fly. Ikke overdriv antallet produkter. Kjæresten din kommer ikke til å bære alle sjampoene, maskene og foundationene. Tenk deg om enda en gang om du virkelig trenger alle disse produktene til flere dagers ferie.

Hva finner du i beautybagen min?

Solkrem er et must. Jeg tar alltid Avene SPF 50+ mineralkrem. En tube på 50 ml passer i alle vesker. Produktet gir UVA- og UVB-beskyttelse. Det anbefales for allergisk og svært sensitiv hud. Den er fri for kjemiske filtre, parabener og duftstoffer. Den kan gjøre huden din noe hvitere under påføring, så husk å klappe den grundig inn i huden.
Jeg beskytter håret mitt mot sollyset. Når jeg er på stranden går jeg alltid med en bredbremmet hatt. Før jeg tar den på, sprayer jeg håret med Nuxe Sun melkeolje med UV-filter. En flaske på 100 ml varer i noen måneder. Oljen gir fuktighet, lukter utrolig, har lett konsistens og ingredienser som matcher alle hårtyper.
Jeg har alltid en fuktighetskrem for kroppen i toalettvesken min. Den virker flott etter en dag med sightseeing og soling. Jeg har ingen favoritter og velger de som har fuktighetsgivende, lindrende og beskyttende egenskaper. Jeg velger vanligvis kosmetiske smør eller oljer. Neon ganger bruker jeg lindrende produkter for utslitte og såre bein etter lange turer.
Hva er i toalettvesken din? 

Såkalt Smudging makeup – hvordan utføre forsvinnende øyensminke?
La oss vaske børstene og kammene våre! Hvordan gjøre det, og hvilke produkter bruker man?