Gjør-det-selv sminkesjablonger. Enkelt og billig

Postet i: Gjør Det Selv

Hei hei!

I det siste har jeg sett gjennom Instagraminnleggene til skjønnhetsguruene, og ofte legger jeg merke til perfekt påførte sminkeswatcher på hendene deres. Selvfølgelig er disse blitt tegnet etter en sjablong, og disse er spesielle redskaper som hjelper deg å oppnå perfekte linjer ved påføring av kosmetikk. I dag skal jeg derimot presentere en ide for hvordan du lager slike produkter. Det er nemlig både lett og billig å få til. La oss begynne å arbeide!

Den enkleste måten å lage swatcher på

Om du ikke vil ha originale og aestetiske fargeeksempler kan du bruke en enkel klistreteip. Husk på å matche kantene og feste bitene rett på huden. Du kan klippe i dem med dekorative papirsakser for å oppnå en mer original fasong. Derimot finnes det ferdiglagde sjablonger på nett om du ikke vil tegne for hånd, og det finnes store utvalg.

Gjør-det-selv swatch sjablonger

For å lage dine egne swatch-sjablonger trenger du: selvklebende fargepapir, saks og dekorative knapper. Fra den fargede papirbiten klipper du ut et rektangel som passer lengden på forarmen. Klipp ut det første mønsteret og velg avstanden mellom denne og de neste sjablongene.

Hvordan bruker man swatch-sjablonger?

Juster og fest de fargede papirbitene til armen din, så er du klar! Nå må du bare påføre sminken. Siden papiret er ganske tynt er det lurt å påføre swatchene med børste. Legg på så mange lag som du ønsker. Pass på de skarpe bitene når du påfører. Legg på fargene i disse områdene så du ikke bøyer de skarpe kantene, ikke ødelegger detaljene eller river små hull. Det er på tide å ta et bilde og laste det opp på Instagram-kontoen eller bloggen din.

Bruker du også selvlagde swatch-sjablonger?

Gjør-det-selv: Kroppskrem for å bekjempe strekkmerker
Nanoil Argan Olje: min mini-omtale. Anbefaler jeg den?