Gjør-det-selv: Kroppskrem for å bekjempe strekkmerker

Postet i: Gjør Det Selv

Mange kvinner drømmer om å ha silkemyke bein, midjer og armer. Dessverre kan cellulitter, strekkmerker og uønsket hår som er vanskelig å bli kvitt komme i veien for drømmene våre. Heldigvis finnes det en måte å gjenvinne håpet på. Dette er et hjemmelaget kosmetikkprodukt som er kraftig nok til å bekjempe strekkmerkene. Om du sliter med dette hudproblemet har du kommet til riktig sted – jeg skriver nemlig dette innlegget spesielt til deg.

Hva er fordelene med en gjør-det-selv krem for strekkmerker?

I begynnelsen må jeg advare deg om at hjemmelagd kosmetikk leverer ettersøkt effekt kun i begynnende faser, når strekkmerkene er rosaaktige og nye. Derfor er det veldig viktig å tilføre vann til huden og bruke skjønnhetsprodukter som strammer opp for å forebygge mot at strekkmerkene dukker opp. Selv om det er vanskelig å forutse når kroppshuden skrekker seg er det mulig å motvirke at det skjer. Her er gruppene som er mest utsatt for å utvikle strekkmerker: gravide kvinner, folk som går raskt opp i vekt, tenåringer i vekstfasen. Det sies at dette hudproblemet rammer nesten alle kvinner fordi huden vår er tynnere og mer  sensitiv.

OPPSKRIFT: Hjemmelaget krem mot strekkmerker

For å lage din egen krem mot strekkmerker trenger du følgende ingredienser:

  • 5 skjeer kokosolje
  • 5 skjeer aloe vera gele
  • 10 dråper peppermynte-olje (eterisk)

Hvordan brukes produktet? Varm opp kokosoljen, men ikke kok den. Så venter du til den kjøles ned. Etter dette legger du til 10 dråper peppermynteolje og aloe vera gele. Kombiner og bruk kremen to ganger daglig. Du bør lagre produktet i kjøleskapet og bruke det opp innen 4 dager.

Hvilke fordeler får vi med en hjemmelaget krem mot strekkmerker?

Effektene denne kremen skaper forutbestemmes av de tre ingrediensene du brukte for å lage den.

  • kokosolje – inneholder vitamin E, som er i stand til å gjenoppbygge huden. Kokosolje tilfører fuktighet og smører huden, som gjør den fyldigere. Prøv å skaffe en uraffinert og organisk kokosolje fordi den inneholder de høyeste næringsinnholdene.
  • aloe veragele – gjenoppbygger huden med vann, lindrer irritasjoner og inflammasjoner. Gjør sårhelingsprosessen raskere, gir en behagelig kjølende følelse og gjør huden myk og elastisk.
  • peppermynte eterisk olje – får deg til å føle deg friskere. Har antibakteriell effekt og lysner opp huden takket være vitamin A i produktet.

Fortell meg om gjør-det-selv kremen mot strekkmerker hjelper deg å holde huden din i god stand. Ha det godt så lenge!

Gjør-det-selv såpe – Tradisjonell Hudpleierutine
Gjør-det-selv sminkesjablonger. Enkelt og billig