Gjør-det-selv bodylotion bar. Hvordan tar man vare på huden etter et bad?

Postet i: Gjør Det Selv

Hei hei!

Hjemmelagd kosmetikk er det som gir oss mest glede. De er helt naturlige, inneholder kun ingrediensene du ønsker og koster deg nesten ingenting. Hvordan lager man et slikt fantastisk produkt? Det er enkelt. Jeg skal vise deg et eksempel på en bodylotion i form av en bar. La kosmetikkundervisningen min begynne.

Bodylotion – ingredienser:

For å lage en bodylotionbar trenger du:

  • 3 spiseskjeer hvit bivoks,
  • 2,5 spiseskje Sheasmør,
  • 5,5 spiseskje kokosolje,
  • 2,5 spiseskje jojobaolje,
  • 6 kapsler vitamin E,
  • et par dråper av en valgfri eterisk olje,
  • bolle til vannbad,
  • silikonformer.

Bodylotion – forberedelse

Varm opp alle de faste ingrediensene i et vannbad. Når du har oppnådd en glatt og rennende konsistens tilsettes eterisk olje og vitamin E. Bland godt og hell innholdet inn i formene. Sett til side og kjøl ned (vanligvis i noen timer). Det er lurt å oppbevare formene i kjøleskapet, da dette lar produktet fastgjøres (det er også lettere å fjerne såpene fra formene sine etterpå). På denne måten vil kosmetikkproduktet bli hardt og smelte veldig raskt i kontakt med menneskehud.

Bodylotion – tips

Om du ønsker kan du endre oppskriften og for eksempel endre duft på kremen. Du kan gjøre dette ved å velge et annet komponent. Bare husk på å erstatte smøroljene med andre oljer, og flytende oljer med andre flytende oljer. Du kan også utveksle eteriske oljer med andre tilsetningsstoffer. Du kan også velge alle mulige former.

Bodylotionbar – bruk og effekter

Bruk dette produktet etter dusj eller bad. Gni inn i huden og vent til produktet er fullstendig absorbert. Dette gjør huden silkemyk, fuktig og stram. I tillegg gjenoppretter produktet naturlig glød, mykhet og glans. En annen fordel er at den vakre duften varer gjennom hele dagen.

Hvordan Fjerner man Rødhet & Sprengte Blodkar? Sjekk ut Favorittserumene mine for Sensitiv Hud [TOPP 7]
Gjør-det-selv parfymer. Hvordan lager du din egen favorittduft hjemmefra?