Fuktighetsgivende kuber i stedet for vanlig krem? Gjør Det Selv

Hallo jenter!

Vet du hva du kan bruke til å erstatte en vanlig body lotion? Hjemmelagde, fuktighetsgivende kuber kan virkelig utrette mirakler når det gjelder kroppspleie. Er du nysgjerrig på hvordan disse små produktene virker, fortsett å lese dagens innlegg. Her kommer du til å finne en enkel oppskrift på dette enestående produktet som passer til alle.

Hva er fuktighetsgivende kuber?

For å si det enklest mulig er dette naturlige ingredienser som er formet til kuber. De minner om små såpestykker; naturligvis kan du forme dem slik du vil. Fuktighetsgivende kuber har samme egenskaper som body lotion som du finner på parfymeriet. De motvirker dehydrering, lindrer følelsen av sammentrukket hud, lindrer irritasjoner og forsegler hydro-lipidbarrieren til huden.

Fuktighetsgivende DIY-kuber

For å lage til de fuktighetsgivende kubene, som kan erstatte fuktighetskremen din, trenger du: rundt 250 ml kokosolje og sheasmør, kokossmør og mangosmør, rundt 250 ml bivoks, en teskje vitamin E. Hvordan lage fuktighetsgivende kuber som erstatter body lotionen din?

Lag til et vannbad og bland inn alle ingrediensene utenom vitamin E og essensielle oljer hvis du vil bruke disse. Fortsett å blande oljer, smør og bivoks lenge nok sammen til å få en jevn masse. Så tar du blandingen av varmen og tilsetter resten av ingrediensene, fortsatt mens du rører forsiktig. Når det er varmt heller du massen i former og lar den bli hard. Legg de ferdige kubene i en skål av mørkt glass og lagre dem på et kjølig og tørt sted.

Hvordan bruke fuktighetsgivende DIY-kuber?

Bruk dem etter hver gang du bader eller dusjer, samt når du føler at huden trenger fuktighet. I de fleste tilfeller varer en kube til noen påføringer (det avhenger av størrelsen). Bare ta kuben i hånden, ta den på huden og begynn å massere til du føler at huden er glatt. Du kan gjenta prosedyren så ofte du vil.

Liker du også å bruke og lage naturlig kosmetikk?

Kan du bruke falske vipper om igjen? Hold dem rene!
Sminke for tunge øyelokk – Hvordan sminke seg riktig?