Er det verdt å bruke naturlig kosmetikk? Hvorfor?

Hallo jenter!

Som dere sikkert vet er jeg en stor fan av naturlig kosmetikk. Dette betyr ikke at jeg ikke bruker produkter uten økosertifisering eller naturlige ingredienser. Uansett vil jeg prøve å oppmuntre dere til å prøve organisk kosmetikk.

REN NATUR!

Du finner ikke spor av kjemiske sammensetninger i naturlig kosmetikk. Som navnet tilsier finnes det bare naturlige stoffer i dem. Disse kan inkludere: fruktekstrakter, urter og andre planter, vitaminer, mikronæringsstoffer. Du kan også støte på merkelige ingredienser: kaviar, snegleslim, dødehavsmineraler, alger.

100 % TRYGT

Naturlig kosmetikk er trygt og skånsomt for sensitiv hud. Den tilstopper ikke hudporer, gir ikke irritasjoner eller allergiske reaksjoner. Før de kommer ut i hyllene blir de testet. De gjennomgår dermatologiske undersøkelser og må få de riktige sertifiseringene. På den andre siden kan de også være allergifremkallende for folk med svært sensitiv hud. Tross alt inneholder de naturlige ingredienser, som kan inneholde potensielle allergener.

FOR ALLE 

Naturlig kosmetikk anbefales for alle typer hud og hår. De har en allsidig påføring, enten du har lys hud, rødt hår, er mann eller er 50 år gammel. De virker bra for alle. Den største fordelen er at naturlige produkter gir god valuta for pengene. Du finner dem også i helsekostbutikker. Selvsagt er de fleste produktene tilgjengelig på internett. Blant naturlig kosmetikk finnes det også slike som kan brukes av veganere eller vegetarianere. Naturlig kosmetikk er ikke testet på dyr. Jeg synes dette er svært viktig informasjon for dyrevernsforkjempere.

FOR BARN OG VOKSNE

Naturlig kosmetikk kan brukes av voksne og barn. De virker flott til hudpleie og sminke. Du kan velge blant: masker, lotion, primer, foundation, øyenskygge, kremer. De har en rekke formler: fra mist, via løs konsistens til tett og rik. De hjelper å fjerne akne, glatte ut cellulitter, bli kvitt strekkmerker eller skape profesjonell sminke for enhver anledning.

Hva med dere, jenter, bruker dere naturlig kosmetikk?

Body Balm Bar: DIY. Oppskrift
Pleierutine, produkter & behandlinger for huden i øyeområdet