Bourjois Volume Reveal – Er den verdt å kjøpe?

Postet i: Øyne | Sminke

Hei jenter,

Jeg vet at siden våren er på vei, vurderer de fleste av dere å skifte ut sminkearsenalet deres. Selvsagt investerer vi i en ny ansiktskrem siden den kommende sesongen krever noe annerledes pleie, men hva med fargekosmetikk? Bruker du andre nyanser på øyelokkene og leppene om våren, sommeren og andre om høsten? Mange av de kvinnelige vennene mine tar det som det kommer og skifter også ut maskaraen. Naturligvis er grunnen kjempeviktig: «HVORFOR IKKE?» 😉

Uansett oppmuntret dette meg til å presentere dere med omtalen min som jeg ville legge ut for lenge siden. Bourjois Volume Reveal – en maskara som forårsaket en sensasjon da den dukket opp på parfymerihyllene. Faktisk vet man ikke hvorfor den var så hypet siden det finnes tusenvis av vippeforlengende maskaraer på markedet. Selvsagt skulle dette produktet være annerledes. Utsøkt. Så fransk 😉 med klasse og chic… og vippene skulle være på samme måte. I tillegg er innpakningen designeraktig og har et forstørrelsesspeil. Dette er utvilsomt en oppfinnsom og banebrytende løsning. Videre er spiralen i Bourjois Volume Reveal også eksepsjonell og garanterer en enestående effekt av lange vipper. Virker produktet virkelig slik?

La meg være ærlig med dere fra begynnelsen av – Bourjois Volume Reveal passer ikke for alle.

Maskaraen dekker vippene vakkert og separerer dem godt. Faktisk gir det første laget oss ikke mye (i motsetning til det vi ser i forstørrelsesspeilet) så vi må vente litt på øyensminken, men det andre laget gir oss resultatet vi ønsker å oppnå.

Derfor, hvis du ser etter en maskara som forlenger vippene – Bourjois Volume Reveal vil oppfylle behovene dine og i tillegg vil spiralen separere vippene presist.

Men hvis du har vipper som er ganske glisne og dette tvinger deg til å lete etter en maskara som gjør vipperotlinjen tykkere – da blir du skuffet. Bourjois Volume Reveal intensiverer ikke sminken, til tross for at vi har inntrykk av nettopp dette resultatet ved første øyekast – men det er bare en effekt som skapes av forstørrelsesglasset. Dessverre er dette bare en klassisk optisk illusjon. Siden vi snakker om speilet er det også ganske trøblete å bruke, fordi man får fingeravtrykk over hele, og derfor må du rense det grundig før du begynner å dekke øyenvippene.

Mine vipper er ganske lange og tykke, så Bourjois Volume Reveal fungerer bra. Jeg gir produktet enda et pluss siden det ikke flasser av. Jeg liker det også fordi konsistensen ikke endrer seg. Det er også verdt å nevne at selve maskaraen som fargekosmetikk er svært god, og konsistensen lar deg påføre så mye som tre lag uten at det blir klumper på vippene.

På den andre siden ga jeg minus for det misvisende ordet volum i produktnavnet. Jeg er heller ikke sikker på om speilet med sine evigvarende fingermerker bør regnes for nyttig. Selve maskaraen fungerer ikke på alle typer vipper.

For å oppsummere anbefaler jeg Bourjois Volume Reveal til alle jenter som har ganske tykke vipper og forventer en maskara som forlenger dem. Jeg fraråder de som har glisne øyenvipper fra å bruke maskaraen.

Sminke for tunge øyelokk – Hvordan sminke seg riktig?
Guttebryn. Jeg lånte øyenbrynene til typen min!