Tony Moly Inked Cushion Gel Liner – magisk geléliner

Postet i: Kosmetikk | Øyne

Hvis du er gal etter pen innpakning vil du definitivt bli vill av glede når du ser Tony Moly Inked Cushion Gel Liner. Det populære koreanske kosmetikkmerket, berømt for kosmetikk av virkelig god kvalitet og utrolig utseende, har nylig gitt ut et nytt produkt — gelé-eyeliner, som ser ut som en flaske blekk med fjærpenn. Da jeg så dette produktet begynte hjertet å slå hardere! Jeg elsker designet.

TONY MOLY INKED CUSHION

Gelé-eyelineren var designet for å flyte på huden slik fjærpennen etterlater svært pigmentert blekkfarge. Finessekosten hjelper deg å oppnå den perfekte katteøyeeffekten. Den perfekte streken forventes å være lett å lage, og å vare lenge med dette produktet fordi eyelineren ikke flasser av eller gnis utover.
Så mange teorier. Hvordan er det i virkeligheten?

Innpakning

Unnskyld på forhånd, men jeg må sette av noe av dette innlegget til min glede over innpakningen. Dessuten, ta en titt på det vedlagte bildet. Geléeyelineren Tony Moly Inked Cushion er ikke som noe annet jeg har sett. La meg si det på denne måten, koreanere er kreative mennesker. Plastflasken til eyelineren ser ut som en blekkrukke, og grepet til kosten som dyppes i blekket ser ut som en fjærpenn. Hele greia er i mørke farger og dekorert eksklusivt med en minimalistisk, hvit etikett. Det minner meg om en krukke med blekk rett fra Harry Potter-filmene.

Men produktet er ikke i krukken, men i basen som man kan skru av. Det meste av innpakningen er bare dekorasjon og et sted å ha kosten.

Formel/påføring

Jeg har ingenting å klage på når det gjelder konsistensen og hvor enkel påføringen er. Bra fordi det ville være dumt om en så flott eyeliner hadde vært ubrukelig. Tony Moly Inked Cushion Gel Liner er kosmetikk som fordeler seg på øyelokket uten problemer, takket være den kremete formelen og den elegante kosten. På toppen av det hele varer produktet hele dagen, gnis ikke utover i øyekroken (noe som er det største problemet), flasser ikke av, og du kjenner den ikke på øyelokket. Jeg elsker å ta den på!

Tony Moly Inked Cushion er tilgjengelig i fem farger:

  • 01 Black — vakker, dyp svart
  • 02 Brown — svært uttrykksfull brun
  • 03 Pearl Brown — mørk og skimrende brun
  • 04 Plum wine — fantastisk plomme
  • 05 Olive Black — nyanse av mørke oliven
Guttebryn. Jeg lånte øyenbrynene til typen min!
Min måte å få ideelle øyenbryn på – henna + øyebrynforming